Home / Szolgáltatás / Van rá megoldás, ha vizesedik a fal
vizesedik a fal

Van rá megoldás, ha vizesedik a fal

A téli hónapok abból a szempontból sem mindig a legkellemesebbek, hogy ilyenkor a lakás esetleges szerkezeti hibái sokkal könnyebben érezhetővé válnak. Az amúgy elég nedves hónapok alkalmával könnyen észrevehető, ha valamilyen szigetelés nem teljesít optimálisan. A hőszigetelés mellett a nedvességzárás is letesztelésre kerül. Ha azt tapasztaljuk, hogy vizesedik a fal, akkor pedig az ellen mielőbb fel kell lépni. Szerencsére a modern technikai megoldások révén, már nagyon jól kidolgozott eljárások léteznek, amik semmilyen kívánnivalót nem hagynak maguk után. Mielőtt azonban nekilátunk a falbontásnak, de legalábbis a vakolat leverésének első körben muszáj megnéznünk, hogy mégis mi az, ami miatt vizesedik a fal pontosan. Az ereszcsatorna mellett, a fürdőben, de akár egy kinti csap esetében ugyanúgy előfordulhat, hogy más okozz a problémát, ami könnyedén kezelhető. Nem kell tehát azonnal a salétromra gyanakodni. Ellenben, ha egyszerre nagy felületen jelenik meg a sötét folt a fal teljes hosszában, akkor már teljesen egyértelmű, hogy mi a ludas.

Ha komoly mértékben vizesedik a fal, akkor nem szabad egyetlen percet sem elvesztegetni ugyanis azzal magunk alatt vághatjuk a fát. Érdemes olykor szakember segítségét kérni az állapot felmérésre, hiszen így garantáltan nem fogunk mellélőni. Az, ha vizesedik a fal sosem gyerekjáték, ugyanis komoly károkat szenvedhet a szerkezet, valamint esztétikai látvány szempontjából sem a legjobb mindez. A hun.sika.com weboldalon hasznos tippeket, kiváló termékeket és eljárásokat találunk, amikre bátran lehet támaszkodni az elhárítás érdekében.

Check Also

SEOzseni Google tippek

Keresőoptimalizálás: a weblap tartalmával kapcsolatos elemek

A weboldal optimalizálás lényege, hogy megértsük a Google rangsorolási algoritmus működési elvét. Ennek ismeretében már …