Home / Portál / Több mint ötven neves közéleti személy a TTIP ellen
cel

Több mint ötven neves közéleti személy a TTIP ellen

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Nem tudjuk, mikor fog eltűnni véglegesen az oldal a netről. egy cég szívességből tartja életben a portált, de a karbantartásra és fejlesztésre már nincs pénzünk. Emiatt egyértelmű, hoyg előbb vagy utóbb maga az oldal is el fog tűnni a netről.

Szóval aki biztonságban akarja tudni a korábban itt közzétett írásait, az legyen szíves másolja le és tegye fel máshová. Ehhez sajnos semmilyen technikai segítséget nem tudunk adni. Tényleg. Nincsenek eszközeink ennek az automatizálására, kimásolására, és hozzáférést sem tudunk adni a szerverhez.

A döntésünk oka röviden az, hogy az lmv.hu egy korábbi időszakban hasznosnak tűnt sok ember és közösség számára, de eljárt felette az idő, és az erőforrásaink is kiapadtak. Nem tudjuk ezt folytatni, és úgy érezzük, hogy az ingyenesen elérhető szolgáltatások, vagyis a blogportálok sokkal jobbak és hasznosabbak ma már, mint amilyen az lmv.hu tudna lenni.