Home / Szolgáltatás / Honlap tartalom, mire érdemes figyelni?

Honlap tartalom, mire érdemes figyelni?

Ezeket mindenképp tartsd be a weboldalad tartalmi feltöltésénél

Sokan nem adnak megfelelő hangsúlyt a weboldal tartalmának, mert úgy gondolhatják, hogy nem ezen múlik az oldal sikeressége. Pedig a szöveges és képes tartalom egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy milyen benyomást alakítunk ki vállalkozásunkról a látogatóban. A weboldal készítés során így ennek is érdemes kellő figyelmet adni. Az alábbiakban ehhez adunk néhány tanácsot.

Néhány dologra érdemes odafigyelned, ha weboldal készítés előtt állsz. De már meglévő honlapod esetén is felülvizsgálhatod, hogy nálad előfordulnak-e ezek a hibák és kellő figyelmet adsz-e annak, hogy a tartalmad megfelelő minőségű legyen.

Ne másoljunk!

Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig egyedi tartalmat osszunk meg a weboldalunkon és ne másoljunk se a konkurenciától, se egyéb oldalakról. Ezzel nemcsak a látogató szemében ronthatjuk a hitelességünket, hanem a Google számára is előnytelenebb besorolásba kerülhetünk.

Legyen hasznos a tartalmad!

Emellett fontos, hogy olyan információkat ossz meg a weboldalra látogatókkal, amelyek segítik őket abban, hogy jobban megismerjenek téged és a termékeidet/szolgáltatásaidat. Bővebb és relevánsabb tájékoztatással növelheted a bizalmukat, így nagyobb eséllyel lépnek veled kapcsolatba vagy vásárolnak a webáruházadban.

A képek is ugyanolyan fontosak, mint a szöveges tartalmak

Fontosnak tartjuk kiemelni azt is, hogy a weboldaladon a képek is a kommunikáció részét képezik. Jelentősen befolyásolhatja a látogatókat egy-egy jól megválasztott kép, ami csak akkor jelent előnyt, ha megfelelően illeszkedik és hozzátesz a tartalmad hangulatához. Természetesen a legjobbak a saját képek profi beállításban és minőségben, ha erre nincs lehetőséged, akkor kedvezőbb áron vásárolhatsz a különböző gyűjtő oldalakról stock fotókat. De ez utóbbiak bárki számára elérhetőek, így máshol is találkozhatsz velük.

 

Reméljük, hogy hasznosnak találtad a fenti tippeket. Ha weboldal készítés előtt állsz, próbáld meg végig gondolni, hogy mire lehetnek kíváncsiak azok az érdeklődők, akik a weboldalra látogatnak, és biztosíts számukra részletes és minőségi tartalmakat.

 

Check Also

Castelli kerékpáros ruházat

Castelli kerékpáros ruházat a biciklizés szerelmeseinek

A sportolás van akinek csak hobbi, míg másoknak igazi életstílus, ebből adódóan pedig teljesen más …