Home / Webáruház / Diplomatico reserva exclusiva, a rumok királya

Diplomatico reserva exclusiva, a rumok királya

A rum a népszerű égetett szeszek közé tartozik. Nádcukorból készül, vagy a fennmaradt melaszból, vagy magából a cukornád levéből erjesztik és ez a Diplomatico reserva exclusiva esetén sincs másképp. Ezt a lét tölgyfa hordókban érlelik, általában akár több évekig is a minél jobb minőség elérésének érdekében. A rumkészítés Latin-Amerikára és a Karib-térségre a legjellemzőbb, nem csoda, hogy a Karib-tenger kalózaiban Jack Sparrow kedvenc itala.

Különböző minőségű és alkoholtartalmú rumokat általában különböző módokon szokták felhasználni. A könnyedebbekből koktélokat készítenek, a sokáig érlelt, igazán jó minőségű rumokat azonban önmagukban szokás fogyasztani. Ugyanúgy lehet őket élvezni néhány jégkockával, ahogyan a whiskey-t is.

A Diplomatico rumokat Venezuelában készítik melaszból, rézedényben desztillálva a levet, amit aztán egykori whiskey-s tölgy hordókban érlelnek. A Diplomatico reserva exclusiva ezzel az eljárással 12 évig érlelődik. A Diplomatico rumoknak van még pár verziója, amik mind legalább ennyire jók. A Diplomatico reserva exclusiva, Diplomatico reserva és Diplomatico añejo együtt több aranymedált nyertek különböző nemzetközi versenyeken.

A Diplomatico reserva exclusiva ára, mivel egy kifejezetten jó rumról van szó, nem feltétlenül alacsony de minden cseppje megéri a pénzét. Kiszereléstől és csomagolástól függően 5000 Ft-tól egészen akár a 13.000 Ft-os kategóriáig terjedhet. Ha csak megkóstolni szeretnénk van belőle 0,05 azaz feles kiszerelés is melynek ára 1200 forint körül mozog. De nem kell ilyen drágának lennie, mert a megfelelő körültekintéssel beszerezhetjük jobb forrásból is. Az italkereso.hu oldalán a széles választékban nem csak a Diplomatico reserva exclusivat találhatjuk meg, de sok más prémium alkoholt is, a bolti áraknál olcsóbban. Hogyha más alkoholos italokat keresünk, mindenképpen megéri ellátogatni a weboldalra mert folyamatos akciókkal és különlegeségekkel fogadnak minket.

Check Also

citizen női karóra

Legyen rendszeresen használva a Citizen női karóra

A minőség és megbízhatóság egyértelműen azok a tényezők, amik jellemezni tudják bizonyos közkedvelt terméktípusokat. Ha …