Home / Szolgáltatás / Befizetés nélküli bónusz – A krionika ígérete a jövőre
befizetés nélküli bónusz

Befizetés nélküli bónusz – A krionika ígérete a jövőre

Mit képzelsz el távoli jövőnek? Szeretnéd látni a sci-fi filmekből ismert repkedő autókat a saját szemeddel, ugye?

Engem személy szerint az érdekel, hogy lesz-e még jó befizetés nélküli bónusz a jövőben.

Igen, a vad fantáziák arról, hogy milyen is lesz az emberiség jövője néhány száz éven belül, bizony nagyon is foglalkoztatja a tudósokat, de nemcsak őket, hanem tehetős befektetőket is, akik úgy gondolják, hogy igenis esélyük lehet saját szemükkel látni mindazokat a csodákat, amit a jövő rejteget, méghozzá úgy, hogy haláluk után lefagyasztatják testüket, hogy később, ha a tudomány elég fejlett hozzá, feltámassza őket hosszú fagyos álmukból.

Bármennyire is vad ötletnek tűnik, a krionika elvben működhet. Persze nem annyira jól mint egy remek befizetés nélküli bónusz, de megközelítőleg ahhoz.
Eddig több, mint háromszázan várnak arra, hogy testüket felélesszék egyszer a tudósok. Az eljárás lényege az, hogy tehetős emberek, akik általában valamilyen gyógyíthatatlan betegségben szenvednek, úgy végrendelkeznek, hogy testüket, egyes esetekben csupán fejüket, nagyon alacsony hőmérsékleten lefagyasszák haláluk beállta után, majd acél tartályokban tárolják egy adott, szigorúan ellenőrzött helyen.


Sokan hisznek az ilyen feltámadásban és remélik azt, hogy az orvostudomány fejlődésével gyógymódot találnak a tudósuk az őket érintő betegségekre is. Aztán következhet a kiolvasztás, majd a gyors és modern gyógyulás.
Jómagam nem hiszem, hogy befizetnék egy hasonló “terápiára”, még, ha tehetném, akkor sem. A jövő nem a miénk, hanem azoké, akiket ma készítünk fel rá azzal, hogy oktatjuk, neveljük és bátorítjuk őket, a gyermekeinket.
A befizetés nélküli bónusz éppen elég számunkra a jelenben ahhoz, hogy teljesen jól érezhessük magunkat a saját jelenünkben és a saját bőrünkben.

Check Also

Szobafestés a III. és VIII. kerületben: Ár- és minőségi különbségek

Budapest különböző kerületei között jelentős különbségek lehetnek a szobafestés árai és minősége tekintetében. A III. …