Home / ÉpítkeZések / Ismerjük meg az építési állványok sajátos világát!
építési állvány

Ismerjük meg az építési állványok sajátos világát!

Az építési állványok az építőipar alapvető eszközei közé tartoznak, amik egyértelműen nélkülözhetetlenek a magasban végzett munkák során. Ezek az ideiglenes szerkezetek nemcsak a munkások biztonságát garantálják, hanem a hatékony munkavégzést is lehetővé teszik. A modern moduláris építési állvány szerkezetek mellett többféle kivitel létezik, amik mind megérdemelnek egy kis figyelmet. Lássuk ezeket!


Különféle építési állvány típusok


Az építési állvány különböző típusai számos munkakörnyezetben alkalmazhatók. Fontos ezeket ismerni, mert így lehet megfelelően választani közülük.


Hagyományos fa építési állvány: bár manapság ritkábban használják, még mindig előfordulnak kisebb építkezéseken. Előnye az alacsony költség és az egyszerű beszerelés.


Acél építési állvány: a legelterjedtebb állványtípus, ami magas teherbírású és tartós. Könnyen összeszerelhető és sokféle konfigurációban alkalmazható.


Alumínium építési állvány: könnyűek, mégis erősek, ezért gyakran használják belső munkákhoz vagy kisebb projektekhez. Gond nélkül mozgathatók és gyorsan felállíthatók.


Mobil építési állvány: kerekekkel ellátott szerkezetek, amik lehetővé teszik az állvány gyors áthelyezését. Ideális rövidebb munkákhoz vagy olyan feladatokhoz, amelyeknél a munkaterület folyamatos változtatása szükséges.


Célkeresztben a Peri építési állvány


Amennyiben szeretnénk egy valóban sokoldalú rendszer mellett dönteni, akkor a PERI UP Flex és Easy homlokzati építési állvány típusok nem okoznak csalódást. Ezek a kivitelek nagyon könnyű alakíthatóságról és felhúzásról tesznek tanúbizonyságot. Minden szempontból nyerhetünk velük.

Check Also

zsalutábla

Legyen kéznél a tartós zsalutábla

A zsaluhéj készítés egy alapvető feltétele a helyben öntött betonfelületek kialakításának. Erre a célra régen …