zeitgeisthungary

Julius Hét, 2011-03-28 08:41

Zökkenőmentes társadalmi változás csak akkor jöhet létre, ha két fontos tényező találkozik. Először is, az emberi értékrendszer, amely a hiedelmeinket tartalmazza, tanulás és alapos önelemzés révén felülvizsgálatra szorul. Másodszor, a megújult értékrendszerünknek támogatnia kell a minket körülvevő környezetet. Az emberi viselkedést az egyén értékrendszere és környezete közti kölcsönhatás határozza meg.
Ha IGAZI változást akarunk, akkor kevesebb időt kell töltenünk beteg társadalmi rendszerünk termékei ellen harcolva és többet a probléma gyökerének a megváltoztatására tett kísérletekkel. Bár eképpen gondolkodni nehéz lehet és reménytelennek tűnhet, de ez az egyetlen módja annak, hogy jobbá tegyük világunkat.

Videó: 

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Megújult a Zeitgeisthungary.com weboldala!

Julius zeitgeisthungary Hét, 2012-07-30 15:40

Megújult a Zeitgeisthungary.com weboldala!

Új külsővel és felújított tartalommal, blogolási lehetőséggel, fórummal, chattel várja az érdeklődőket, aktivistákat.

Paradicsom vagy Enyészet

Julius zeitgeisthungary Vas, 2012-04-01 19:11
See video

This documentary details the root causes of the systemic value disorders and detrimental symptoms caused by our current established system. This video presentation advocates a new socio-economic system, which is updated to present-day knowledge, featuring the life-long work of Social Engineer, Futurist, Inventor and Industrial Designer Jacque Fresco, which he calls a Resource-Based Economy.

Tartalom átvétel