Ugatunk

jeeka Sze, 2010-05-05 21:52

Közéleti dühöngéseim.

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Kiszivárgott a miniszterelnök újévi beszéde!

jeeka Ugatunk Csü, 2011-12-29 23:46

"Leírtuk, hogy értelmetlen zagyvasággá daráljuk be az alkotmányt, felszámoljuk a jogállam biztosítékait, rokonokkal, csókosokkal, zsoldosokkal vagy szimpla hülyékkel töltjük meg az állami kulcspozíciókat. Leírtuk, hogy kifosztjuk, akit ki lehet, elvesszük a megtakarításokat, akitől el lehet, és akinek nincs, azt előbb nyomorba döntjük, aztán, ha a lakását is elveszítette, és az utcára került, börtönbe zárjuk. Ebben a dokumentumban azt is rögzítettük, hogyan tesszük a közmédiát pártmédiává és hogyan lehetetlenítjük el a független sajtót. Előre leírtuk, hogyan számoljuk fel a parlamentarizmust."

Kontranyalás

jeeka Ugatunk Vas, 2010-12-12 18:56

Három év alatt körbeért a seggnyalás, amit 2007-ben indítottam útjára.

Bede Mártont (akit neve elhallgatását kérő forrásunk bizonyos Fenék Tibivel, a hajdani dicsőséges Matula Magazin állandó szerzőjével azonosít) felterjesztettem egy saját gyártású kitüntetésre, még a II. Anarchofeminista Internacionálé* fénykorában.

A Kétfarkú Kutya és Hunvald Gyuri harca

jeeka Ugatunk Hét, 2010-08-09 19:33

Ezt még az országgyűlési választásokkor fotóztam. Akkor nem is sejtettem, hogy Hunvald Gyurink milyen komoly ellenfele lesz: a Kétfarkú Kutya Párt jelöltet indít a hetedik kerületben.

Szívatja az OFA a pécsi Retextilt

jeeka Ugatunk Sze, 2010-07-28 12:01

A katolikus istennek is hálát adok, amiért annak idején két éve mi nem nyertünk az Országos Foglalkoztatási Alap pályázatán! Már akkor hallottunk suttogni pénzvisszatartásokról, nagyon gáz elszámoltatási rendről, rosszhiszemű pályázatkezelőkről. A pécsi Retextil csapat nyert pénzt az OFÁ-tól, a programjukat végre is hajtották, és most mégis hárommillió forintot követel rajtuk - immáron az APEH, inkasszóval.

Segítsetek, ha tudtok!

Segélyaktivistákat ölnek izraeli katonák

jeeka Ugatunk Hét, 2010-05-31 11:54

Ez mennyire abszurd már? Izrael állam van olyan pofátlan, mint az Egyesület Államok: nemzetközi vizeken támad meg segélyhajókat és segélyaktivistákat gyilkol. Persze nekik mindenről van egy másik verziójuk, pont mint az amerikaiaknak Irakban. jaj, véletlenül öltük meg őket...

Minek haltak meg?

jeeka Ugatunk Sze, 2010-05-05 22:32

A görög kommunisták nem állnak meg a tévészékház lépcsőin: már legalább három halottja van az athéni zavargásoknak. Kár, hogy tök feleslegesen.

Barbi-dal, hétköznapi öngyilok

jeeka Ugatunk Pén, 2010-04-23 13:00
See video

Sokat jár a fejemben a Barbi dal, olyan jól kifejezi azt, amit egy gyermeknőnek a világ.

"A Hófehérke hozzád képest göthös bányaló!"

Gerébhez képest piskóta

jeeka Ugatunk Ked, 2010-04-06 11:05
See video

Az én kicsi becsületügyem egy laza, félkezes piskóta, ahhoz képest, hogy milyen egy Esterházy torta Geréb Ágnes ügye. Mindkettőt a TASZ süti.

Igen, tényleg esik a hó

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Szo, 2010-01-30 14:00

Több független forrás is megerősítette: valóban esik a hó. Szakértők szerint évek óta nem volt ekkora havazás Magyarországon, mert most még Budapesten is esik, és az igen ritka dolog. Biológus szakértőnk szerint globális felmelegedés helyett globális lehűlés várható, egész éves síszezonokkal.

Mégis lesz Tokajban füstölt bor

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Sze, 2010-01-27 16:08

Úgy tűnik, korán örültem, mégis megépítik az a szerencsi szalmaerőművet, amivel fel lehet füstölni komplett Tokaj-Hegyalját. A befektető hárítja a tiltakozók állításait, hogy környezetkárosító volna az erőmű: szerinte a füst tartósít, ilyenformán a szalmatüzelő üzem hozzájárulna Tokaj világörökségi minőségének megóvásához.

Kalózok foglalják el Izlandot

jeeka Parancsnoki híd Szo, 2010-01-23 00:42
See video

Valami óriási dolog történik Izlandon. Az internetszabadság gurujai most megpróbálnak elfogadtatni az ottani parlamenttel egy törvényt, ami által az államcsődöt jelentett szigetország a kommunikáció paradicsomává válik.


Csicsak: http://wikileaks.org

Nem vettem semmit. Tök jó volt.

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Pén, 2009-11-27 08:34

Ma ne vegyetek semmit! November utolsó pénteke a "Ne vásárolj semmit" nap: egy napra tagadjuk meg a fogyasztást.
Itt egy videó kedvcsinálónak:
Szerda este a fogarasi tesóban egy halom ember nem vásárolt semmit. Üres bevásárlókocsikkal álltak a pénztárhoz, lassították a forgalmat. A videó rejtett kamerával készült, mert a Tesó nem szereti, ha filmeznek nála.

Legyen kijárási tilalom Terézvárosban!

jeeka Ugatunk Ked, 2009-10-27 18:09

Amilyen málé ez a BiL, sose rakja ki a videóját. Ez itt kérem a negyedik Köztársaság (4k) múlt hétfői akciója, amikor is a terézvárosi szórakozóhelyeket korlátozó csendrendelet kiterjesztését követelték: kijárási tilalmat, be- és áthaladási tilalmat, beleértve a villamosok elterelését - nehogy bármi zavarhassa a terézvárosiak éjszakai nyugalmát.

Gyurinet

jeeka Ugatunk Pén, 2009-08-28 12:55

Annyit szidtuk már itt szegény Hunvald Györgyöt, hát most álljon itt valami a dicséretére.

Tegnap este megszűnt létezni a céges internetünk... hosszú história, nem is túl szép, végképp nem logikus, de végre nem is fontos. Lényeg, hogy nincs többé. Pénteken hogy lehet internetet szerezni? Mire bekötik, megőszülünk.

A Barát utcai bál szervezésében vagyunk nyakig. Nem lehet ilyenkor net nélkül létezni... Hol van itt vifi?

Belső beszéd

jeeka Ugatunk Hét, 2009-05-25 12:18

"Hát maga megbolondult, mebolondult,
hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?"
(K. F. magánzó)

Ha létrehoznánk a magyar magasértelmiségi szöveggenerátort, elegendő volna húsz-huszonöt tetszőlegesen mellérendelhető mellékmondatot összegyűjtenünk hozzá, majd a megfelelő kötő- és utalószavak segítségével előállíthatóvá válna a végtelen számú véleményformáló szöveg. A mellékmondatok egyharmada az aktuális kormány aktuális politikáját kellene szidja, kettő- három a mindenkori előző kormányét. Még egy harmad kellene arról szóljon, hogy külföldön minden máshogy van, és egy arról, hogy "ez az ország, ez egy vicc". A fennmaradók pedig azt kell ecseteljék, hogy mi mindent megtettünk.

Lehet más a politika? Igen, rosszabb lesz.

jeeka Ugatunk Hét, 2009-03-30 12:56

Gyurcsány lemondott, és feladta pártelnökséget is. Ideje volt. Bár már három éve is ideje lett volna, amikor a legnagyobb magyar hazudozóvá lett. Szükség volt erre a lemondásra a júniusi EP-választások miatt is - Gyurcsány újra megpróbálja megmenteni a szocialistákat a biztosnak tűnő haláltól. De úgy tűnik, ez most nem fog menni.

This is a blogpost for the Th!nk about it blog contest.

Jó diktátor

jeeka Ugatunk Vas, 2009-02-15 08:24
See video

Hunvald valószínűleg tényleg nem érti, mi történik. Erzsébetváros polgármestere és a többi képviselők minden bizonnyal meg vannak győződve arról, hogy amit csináltak, az teljesen korrekt és arányos.

Hunvaldot letartóztatták

jeeka Ugatunk Ked, 2009-02-10 23:05

Tegnap letartóztatták Hunvald Györgyöt, a VII. kerület hírhedt polgármesterét, akire már évek óta ugatunk itt az LMV-n. Már azt éreztem, hiába: ketrecben tartott kutyák vagyunk, szolgálunk, de minket nem szolgálnak, hát hiába ugatjuk, legfeljebb a lárma zavarja őt, de az ügymenetet nem gátoljuk. Most sem bírok hinni benne, hogy történik valami érdemi.

This stuff in english is here: Mayor under arrest - a moment of faith.

Mottó:
Ivan Svitak kiadta a jelszót: fejjel a falnak.

Ugatunk: a cigányokat én csinálom

jeeka Ugatunk Szo, 2009-01-31 23:36

gonzo kérdezte:
"jeeka, csak egyetlen kérdésem lenne (van pár miskolci barátom és őket is kérdeztem erről), mit tennél ha a te gyerekedet verné el 2 roma osztálytárs? mondjuk a mobiljáért? Ja és persze mivel kiskorúak, nem büntethetőek, s még tisztába is vannak ezzel, te mit csinálnál?"

hogy mit csinálnék, azt csak elképzelni tudom.
bizonnyal tajtékozva rontanék be az iskolába és süvöltenék, hogy a mocskos fajtátokat mind porig égetem, szarháziak, gázt, atomot nektek. én nem vagyok rasszista, de ami sok, az sok...

Tartalom átvétel