felhívás

A világ legszegényebb államelnökének megrázó gondolatai..

Névtelen Új tudatosság hajnalán.. Ked, 2013-02-26 15:52

A világ legszegényebb államelnöke egy farmon lakik, egy lelakott házban, zöldségek és virágok termesztésével biztosítja a betevő falatot. A nemes egyszerűséggel önmagát Pepének nevező Uruguay-i elnök a 2012-es riói fenntarthatósági csúcskonferencián őszinte, mély emberi szavaival keltett megdöbbenést a nyakkendős, bürokrata elit körében, ilyeneket mondva:

"..Nem azért jöttünk erre a bolygóra, hogy egyszerűen csak fejlődjünk, tekinteten kívül hagyva mindent. Azért jöttünk erre a bolygóra, hogy boldogok legyünk. Mert az élet rövid, és egy pillanat alatt véget ér. Egyetlen anyagi holmi sem olyan értékes, mint az élet. Ez mindennél fontosabb[..] De az élet úgy csúszik ki az ujjaink közül, hogy dolgozunk, folyton csak dolgozunk azért, hogy még többet fogyaszthassunk, és a fogyasztói társadalom a motor [..]

A "világvége" órája felhívás: legyen sötét, általános sztrák, bojkott - majd egy kis világosság is...

zac Zöld Anarchista Cápák Sze, 2012-12-19 13:04

December 21-én 18 órakor, a téli napforduló utáni első estén váltsuk be a világvége hisztériát népszerűsítők egyik jóslatát: legyen tényleg sötét hazánkban! Ezért a Zöld Anarchista Cápák kezdeményezik hazánk teljes elsötétítését, valamint általános sztrájkot és bojkottot szorgalmaznak.

Az energiatudatosság körülvesz - pályázz Te is!

alexa Sze, 2012-01-11 14:49
See video

Neked mi jut eszedbe az energiatakarékosságról? Mutasd meg plakáton, videón, képregényben vagy zeneszámban és pályázz a Magyar Természetvédők Szövetségénél 2012. január 20-ig! A fődíj egy 100 ezer Ft-os elektronikai utalvány.
Info és feltételek: felhívás

Ne lehessen vadászni veszélyeztetett fajokra! - Csatlakozz a facebook-csoporthoz!

fidusz Gaia Sajtószemle Csü, 2011-04-14 05:38

A Semjén Zsolt által számos védett állatfaj (zömében madarak) jövőbeli vadászhatóságát szorgalmazó levél kapcsán lezajlott rádióbeszélgetés után a vadászok cinikusan azt állították, hogy nincs társadalmi "felhördülés" az ügyben. Mutassuk meg, hogy van! Csatlakozz Te is a "Ne lehessen vadászni veszélyeztetett fajokra!" facebook-csoporthoz!

A meggymentő akció folytatódik - felhívás

fidusz közvetlen kereskedelem Vas, 2008-06-29 07:40

A SZÖVET folytatja a Meggymentő Akciót. Valószínűleg lesz egy pesti helyszín is, és az ország más pontjaira is szeretnék kiterjeszteni az akciót. Várják a segítőket és az érdeklődők jelentkezését.

A Szövetség az Élő Tiszáért honlapján olvashatjuk az alábbiakat:

Magyarországi Ubuntu Konferencia 2006

juhasztibi Hallgatói Hálózat Sze, 2006-09-06 18:57

"Az FSF.hu Alapítvány és a Magyar Ubuntu Közösség közös szervezésében kerül megrendezésre első alkalommal a Magyarországi Ubuntu Konferencia. Több neves külföldi fejlesztő vállalta a felkérést, így előadást tart a konferencián többek között Jani Monoses a Xubuntu vezető fejlesztője. Az angol nyelvű szekció mellett természetesen magyar nyelvű előadásokkal is várjuk az érdeklődőket sok témával, kezdőktől a haladókig.

Drupal Konferencia 2006

juhasztibi Informatikusok Sze, 2006-09-06 18:45

"A Drupal magyar közössége 2006. szeptember 30. napján, szombaton megrendezi a Drupal Konferencia 2006 elnevezésű rendezvényt.

A helyszín – melyet később hirdetünk ki – Budapesten lesz. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyre később lesz lehetőség. Aki híreinket követi, az nem maradhat le semmiről.

Tartalom átvétel