rhythms of resistance

Gyere velünk a Rózsaszín Blokkba a 2013-as Budapest Pride-on!

ror Rhythms of Resistance Budapest Pén, 2013-06-14 00:43

A Radical Queer Affinity Collective és a Rhythms of Resistance Budapest az idei pride felvonuláson is szeretne egy jól látható rózsaszín blokkot alkotni, és nagyon örülünk, ha te is csatlakozol hozzánk!

Úgy gondoljuk, egy autonóm csoportok és felkészült aktivisták alkotta, jól szervezett rószaszín blokk jobb lehetőséget ad, hogy hatékony közös taktikát alakítsunk ki, és kiálljunk azokért a célokért, amelyek miatt utcára vonulunk.

Első RoR Zine! // 1st RoR Zine!

ror Rhythms of Resistance Budapest Ked, 2012-01-17 00:41

[english below] [zine letöltése] [download zine]
Fogadjátok szeretettel a Rhythms of Resistance Zine első számát! A RoR tagjai által készített zine* bemutatja csoportunk világnézeteit, politikai véleményeit, hogy a kívülállók jobban megértsék tevékenységünk okait. Írtunk általában a politikai helyzetről és az aktivizmusról, illetve a konkrét akciókról, melyekben részünk volt az elmúlt egy évben. Ezen kívül a nevetségesség taktikája által inspirált illusztrációkat is találhattok a zine-ben. Utóbbiakért szeretnénk köszönetet mondani Rimpunak. A zine csináld magad alapon készült, egyelőre csak angolul. Hamarosan lesz magyar fordítása is. Különösen örülünk, ha a zine olvasása után megírod véleményedet!

Otthonra találtunk! // We've got a place!

ror Rhythms of Resistance Budapest Vas, 2010-12-12 12:52

### [EN: scroll below!] ###

Az elmúlt majdnem két hónap fejlődéssel és gyakorlással telt, melyből nem sokat láthatott a kíváncsi szemlélődő. Nehéz például olyan helyet találni, ahol hetente akár többször is megtűrik, az órákon át tartó, messzehangzó, falremegtető dobolást. De mi találtunk.

Legközelebbi akciónk // Our next public performance

ror Rhythms of Resistance Budapest Sze, 2010-12-08 12:59

### [EN: scroll below!] ###

Jövő héten szerdán (dec. 15.), este 7-től, A Város Mindenkié csoport demonstrációján a RoR Budapest is segít majd világgá kürtölni, hogy miért gáz a "Nemzeti Megbékélés Programja".
Hogy micsoda? Megbékélés? Tudjátok, ez az a program, melynek keretében kiüldözik a hajléktalanokat az aluljárókból, megtiltják az ételosztást, és naponta rendőrökkel zaklatják az utcán élőket.

Tartalom átvétel