egyetem

Make Bologna history!

bil Ked, 2010-01-12 21:22

Celebrating Bologna? We don't think so. A felsőoktatás reformját fogja ünnepelni rengeteg miniszter Bécsben és Budapesten, ezzel szemben az esemény megzavarására szólít fel az alábbi kezdeményezés.

A szervezők szerint a bolognai folyamatnak keresztelt reform a felsőoktatást kiszolgáltatta a fiskális szemléletnek. Angol nyelvű felhívás alább. És fhajnalnak köszönhetően már magyarul is!!

Uszoda & fák veszélyben az Ajtósi Dürer soron, egyetemi területen

varadytibi Hallgatói Hálózat Pén, 2006-08-25 11:53

A Védegyletbe befutott egy megkeresés, amit ezennel ide is továbbítok, hátha valaki mozdul rá. Állítólag a HÖK-öt megkérték (kik? ők. :-)), hogy a tandíjjal foglalkozzanak, de ezzel inkább ne.

A Felsőoktatási Törvény Módosítása

kaca666 Hallgatói Hálózat Hét, 2006-08-21 15:05

A topicban hozzá tudsz szólni a felsőoktási törvényhez, kérdéseket tudsz feltenni, és vitázni a többiekkel. Főbb témák: a tandíj és a gazdasági tanács. Igyekszünk belinkelni minden elérhető forrást.

 

 

A Hallgatói Hálózat (HH) második sajtónyilatkozata

kaca666 Hallgatói Hálózat Hét, 2006-08-21 10:57

A magyar média alkalmatlan arra, hogy azon keresztül érdemben kommunikáljunk. Nyilatkozatainkat a különféle sajtótermékek elferdítették, saját szándékaiknak megfelelően tálalták, mintegy megelőlegezve véleményünket. Feltehetően pártpolitikai tőkét próbáltak kovácsolni a HH tevékenységéből.

Hallgatói Hálózat jogi csoport

eon Hallgatói Hálózat Vas, 2006-08-13 15:50

Itt megtalálod a felsőoktatási törvény tervezett módosítását, amit éppen az Alkotmánybíróság vizsgál és egyéb fontos dokumentumokat.

Tartalom átvétel