Annie Leonard

Nem muszáj megzuhanni a válság miatt, inkább vegyünk lendületet egy nagy ugráshoz!

jeeka Zöld Pók Alapítvány régi honlapja Szo, 2012-01-21 17:44
See video

Végre egy okos optimista! Annie Leonard, a Story of Stuff-filmek készítője szerint tök jó, hogy megakadt a gazdasági fejlődés. Végre észrevehetjük, hogy nem kell annyi cuccot birtokolni. Boldogabbak leszünk, ha görcsös pénzkeresés és vásárlás helyett az energiánkat inkább arra fordítjuk, hogy a közösségeinket jól működtessük.

Nem mentünk tönkre, csak baromságra költjük a közpénzeket

jeeka Zöld Pók Alapítvány régi honlapja Pén, 2011-11-18 20:25
See video

Nincs pénz iskolákra? Van pénz motorpályára? Nem telik hajléktalan-ellátásra? Azért egy mozgójárda a Várba még belefér a büdzsébe! Pont így megy ez az Egyesült Államokban is. Annie Leonard új filmje, a Story of Broke erről a korrupt rendszerről szól és arról, hogyan és kinek kellene változtatni rajta.

Annie Leonard új filmje a demokráciáról és a nagyvállalatokról

diverziti Sze, 2011-03-02 21:59
See video

"A legújabb alkotást a 2010-es amerikai egyesült államokbeli legfelsőbb bírósági döntés inspirálta, amely jóváhagyta, hogy a vállalatok korlátlanul pumpálhassanak hatalmas mennyiségű összegeket a választási kampányokba. A döntés komoly ellenérzést váltott ki és azt eredményezte, hogy az amerikai állampolgárok hite a kormányok és a jogalkotók hitelességében csak még tovább romlott."

Annie Leonard új filmje az elektromos kütyükről és lábnyomukról

diverziti Gaia Sajtószemle Pén, 2010-11-26 19:09

Ma már ki ne használna laptopot, mobiltelefont, televíziót, vagy dvd-ket? Sőt, akár mindet! A mindennapi életünk részeit képező termékek azonban jelentős mérgező anyagok forrásai is.

Annie Leonard új filmje magyarul

diverziti Csü, 2010-08-19 20:07

A Story of Stuff alkotója, Annie Leonard egy új animációs rövidfilmmel állt elő, hogy feltárja, mennyi káros anyagot tartalmaznak a minden nap használt illatszereink. Ha érdekel, hogy melyik nehézfém van a rúzsban és hogy milyen rákkeltő anyagokat tartalmaznak a babasamponok, nézd meg te is a Kozmetikumok Krónikáját, amely a Diverziti Egyesület jóvoltából magyarul is megtekinthető. Jó szórakozást!

Tartalom átvétel