ökolagzi

Jeeka & Bil Ökoesküvő

fhajnal Sze, 2010-07-28 10:45

Ásó, kapa, nagyharang ...
:-))))))))))))))

Lelassulunk: a jól megérdemelt nászút

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Pén, 2010-07-23 09:00

Január óta azzal nyugtatgatjuk magunkat, hogy akármilyen nehéz, júlusban szépen letesszük a lantot és felmegyünk a Kopasz-hegyre. Nem messzebb, ilyen árfolyamok mellett fagyira se tellene a hagyományos nászúthelyszíneken. Mauritius helyett Tokaj-Hegyalja.

Pénzbefőtt nászajándékba

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Csü, 2010-07-22 09:00

A konceptuális és az abszurd kifejezések illenek leginkább a nászajándékainkra. A meghívottaknak kategorikusan megtiltottuk, hogy ajándékot hozzanak. Nyilván ettől még hoztak, de sokkal kisebbeket, mint szokás, és jobban át is gondolták őket. A szigor eredményeképpen egy dohányzóasztalkányira zsugorodott a mennyiség.

... meg nem is

weini Tudatos Túlfogyasztó Sze, 2010-07-21 09:51

Eseménydús hétvégém lehetett volna ám Pesten. Számtalan családi/családias programban vehettem volna részt, pénteken Nagyim eltemetése, szombaton Bil s Jéka esküvöje, vasárnap közös családi nyaralótakarítás. Na mindezt sajnos kihagytam.

Politikai lagzi egy üres közparkban

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Ked, 2010-07-20 11:50

Az ökolagzinál tartottunk és már volt szó a kajáról, a következő bökkenő: a helyszín. A Gellért Szálló gobelin terme helyett a Gellért-hegy egyik parkját választottuk, de ehhez rendőrök kellettek.

Menyasszonyi rizsszmötyi

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Szo, 2010-07-10 18:27

Ígértem ökolagzit, valóban, már nincs sok hátra, írok hát az esküvőnk előkészületeiről. Szerettük volna elkerülni a többmilliós kiadásokkal és kínos fejvakarásokkal járó, fél évnyi munkát adó lagziszervezést, a köztéri piknik mellett döntöttünk. Piknik, mert ajándék és beborítékolt ötezresek helyett mindenki hoz valami finomságot. Én bodzafagyit.

Tartalom átvétel