LMV-portál

Csoportlista átalakítása

kispofa Portállal kapcsolatos javaslatok Szo, 2009-02-28 12:23

Javaslom, hogy a "csoportok" almenü legyen átalakítva.

a, Az alsó szakaszban lévő csoportokat is be kellene sorolni valamilyen kategóriaba.

b, Bővüljön két adattal minden sor, a csoportoknál jelenjen meg a létrehozás dátuma és az utolsó bejegyzés dátuma és ideje. Így gyorsan látható lesz, mely csoportok haltak el és melyek aktívak.

Illendőség

Dini Dani Daniel Lehet Más a Világ! Hét, 2008-03-10 09:39

Sziasztok!

Az általam figyelt történtek:

1) 10 napja egy fasszista irás került az lmv-re egy "őszinte nacionalista" által. Erre talán én hivtam fel inovice figyelmét, aki aztán káromkodásos hozzászólással igyekezett megszabadulni az "őszinte nacionalista" embertől.

Válasz Lidérc Álmosnak, aki egy bizonyos Szeszák Gyula írta Nemzeti Chartát rakta ki az LMV-re.

Dini Dani Daniel Vas, 2008-03-09 00:10

Kedves Álmos (ha még itt vagy)!

Szívből sajnálom, hogy ilyen udvariatlan fogadtatást kaptál egyik "kocsmárosunktól". A most elrejted blogbejegyzésed alatti válaszodban leírtokkal nagyából egyet is értek. Látszik belőle, hogy tájékozódtál, mielőtt elindítottad saját blogodat az LMV-n.

Smink kérdés + nyitólap hozzászólások

fidusz Portálcsoport Pén, 2007-11-02 09:23

Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet egy csoport sminkjét olyanra állítani, mint a nyitólap? Jó lenne ezt a Kézikönyvbe is beírni!
Illetve, hogy miként lehet egy csoport fejlécébe képet tenni? Jó lenne, ha ezt minden csoport gazda meg tudná csinálni!

Az LMV portál fejlesztéséhez

eon Sze, 2007-04-11 23:26

LMV portálról:

Az ikonok létrehozása nagyon fontos sztem,

a felső menüsort kicsit lejjebb kellene hozni, és szimbólumokkal ellátni. A "csoportok" a legfontosabb rész, ezért az legyen az első. A második a projektek, utána blogok, címkék, galéria, kézikönyv, LMV?, kapcsolat.

Ha a "projektek"re kattintok, akkor egy ugyanolyan listát hozzon ki a projektekről, mint amilyet a csoportokról is kihoz. Ugyanígy a

metabeszéd vagy közösségi portál

szentistványi Portálcsoport Hét, 2006-08-07 18:11

Szerintem ha azt akarjuk, hogy az LMV közösségi portrálként működjön, ami összehoz embereket, méghozzá elsősorban bizonyos témák és ügyek (akciók, stb.) mentén, akkor a portálról való METABESZÉDET valahogy száműzni kellene a fő menüpontok (csoportok, hozzászólások, stb.) közül egy direkt erre a célra fenntartott helyre ("metabeszéd")!!

Tartalom átvétel