A Város Mindenkié

6. Menet a lakhatáshoz való jogért - Méltó lakhatást mindenkinek!

ror Rhythms of Resistance Budapest Szo, 2017-03-04 00:46
AVM

RoR vette részt a AVM 6. Menetben a lakhatáshoz való jogért - Méltó lakhatást mindenkinek! 2016, oktober 8-n.

Noam Chomsky 'Who Owns the World?' — TGM beszéde A Város Mindenkié 56-os megemlékezése — 29 October 2012 Mindenki Joga 98FM

redjade Mindenki Joga Pén, 2012-11-02 15:38

Topics for 29 October 2012
Episode 81:
• Noam Chomsky new lecture 'Who Owns the World?' at University of Massachusetts in Amherst
• Az 56-os forradalomban - csakúgy mint a többi magyar szabadságharcban - a romák is áldozatot hoztak. Az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat évente megemlékezik a hősökről.
• A Város Mindenkié 56-os megemlékezése - Tamás Gáspár Miklós beszéde
• Rekviem Dokumentumfilm Fesztivál — Tömeggyilkos hatalmak: történelem és emlékezet a 21. században » Beszélgetés: Szenesné Brodt Erzsébet, holokauszt túlélő, Závada Pál, író, Daróczi Ágnes, kutató

Vigyázz, köztéren fe-küdj!

zoldtea | zöldtea | Hét, 2011-10-17 19:01

Elvittük az unokahúgom sétálni a Parlament elé és beálltunk mi is abba a tömegbe, ahol a Város Mindenkié! szervezésben bemutatták, milyen életvitelszerűen utcán élni, majd a rendőrök zaklatásának sem engedve, a földön(!) maradni.

Hogyan szabotáljuk a fővárosi közgyűlést egy ikerkolomp segítségével? / How to block the Budapest city council using one agogo?

ror Rhythms of Resistance Budapest Szo, 2011-04-30 01:28
Rendőr igazoltat a közgyűlésben/Police taking the personal data of activists in

A fővárosi közgyűlés nagyon unalmas hely, elképesztően unalmas. Annyira uncsi, hogy még a Tarlós is vicces varangyosbékának tűnik, amint az összes többi képviselő feje fölé magasodó pódiumról otromba-arrogáns stílusában megsemmisítő csapást mér minden egyes ellenzéki hozzászólásra. Félreértés ne essék, az ellenzéki képviselőket sem sajnáljuk emiatt, hiszen önként választották ezt a hosszadalmas szado-mazo játékot.

Minden jel arra utal, hogy az összes képviselő, a sajtómunkások és a városháza teljes személyzete örökre hálás nekünk, hogy végre egy kis mulatságot vittünk egyébként értelmetlen és egyhangú életükbe. Így hát mindenkinek csak ajánlani tudom e pompás szórakozást! Huszonvalahány kiabáló ember, egy agogo* és egy fazék segítségével több mint egy óráig sikerült blokkolni a közgyűlés kártékony tevékenységét.

Felhívás: Kilakoltatás-ellenes Fórum

urbi Csü, 2011-04-07 05:33
2011-04-09 09:31

Díjhátralékos? Lakásfoglaló? Banki hiteles? Önre nem vonatkozik a kilakoltatási moratórium meghosszabbítása? Ez felháborító! Szerintünk nem lehet különbséget tenni a kilakoltatások között az alapján, hogy miért rakják utcára az embereket.

Veszélyben van a lakhatása?

A RoR Bp először az utcán! // RoR Bp first time in the streets!

ror Rhythms of Resistance Budapest Csü, 2010-12-16 17:13

### [EN: scroll below!] ###

Csapatunk túlesett első önálló, nyilvános szereplésén (merthogy október 17-én a bécsi RoR-al közösen vonultunk fel). Megjelenésünkkor rögtön fotósok és bámészkodók hada vett körbe minket, talán mert Budapesten eddig nem igazán láthattak hasonlót. Páran megálltak miattunk a 4-es-6-ostól a metró felé rohantukban, a karácsonyi időszakban csak nagyon erős ingerek hatására következik be ilyesmi. Sok rózsaszín ruha, a parókák és maszkok. Hogy milyen is volt a dobolásunk, azt igazán a kívülállók tudnák megítélni, mindenesetre mi nagyon élveztük!

Another CITY is possible!VIA URBANA!

urbi Ked, 2010-09-28 22:46

Dear Knut,

thanks for having forwarded the Andrea's proposal! She had already tried to contact me in recent weeks, but her message was overwhelmed in my mailbox by my world tour because the process of the World Assembly of Inhabitants
So I reply immediately to avoid losing this momentum.

Dear Andrea,

Elszállnak ... vagy fennakadnak a szociális hálón?

fhajnal Legyél újságíró Szo, 2010-05-08 11:53

"Vojtonovszki Bálint, a Város Mindenkié mozgalom képviselője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az elmúlt három hónapban két Ferencvárosban élő család is felvette velük a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy kilakoltatják őket."

Bent képgaléria a tüntetésről!

Tartalom átvétel