ETK

Élelmiszer-, takarmány- és vetőmag önrendelkezést + továbbra is zéro toleranciát a GMO-val szemben

Bob Génpiszka Csü, 2011-07-28 10:16

Az elmúlt hetek egyre jobban kibontakozódó hazai génszennyezési botránya kapcsán a környezetvédő szervezetek továbbra is a zéró tolerancia szigorú alkalmazását sürgetik, valamint a vetőmagok és a takarmányok területén az önrendelkezéshez vezető stratégiai programok beindítását.

Ne lehessen vadászni veszélyeztetett fajokra! - Csatlakozz a facebook-csoporthoz!

fidusz Gaia Sajtószemle Csü, 2011-04-14 06:38

A Semjén Zsolt által számos védett állatfaj (zömében madarak) jövőbeli vadászhatóságát szorgalmazó levél kapcsán lezajlott rádióbeszélgetés után a vadászok cinikusan azt állították, hogy nincs társadalmi "felhördülés" az ügyben. Mutassuk meg, hogy van! Csatlakozz Te is a "Ne lehessen vadászni veszélyeztetett fajokra!" facebook-csoporthoz!

Tisztességes vadászatot Magyarországon!

fidusz Gaia Sajtószemle Ked, 2011-04-12 17:23

Dr. Semjén Zsolt az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke ez év januárjában egy olyan levelet fogalmazott meg és juttatott el Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek, amelyben számos védett állatfaj (zömében madarak) jövőbeli vadászhatóságának elrendelését kéri. Ebből lassacskán botrány kezd kialakulni. Gera Pali (ETK) válasza a vadászok hétvégi nyilatkozataira. Névtelen fenyegető telefonhívások.

Génmódosítás-mentes Spanyolországot!

fidusz Génpiszka Csü, 2010-04-15 19:18
Demonstráció a spanyol követség előtt (Fotó: Fekete Hajnal)

Magyar környezetvédő szervezetek - csatlakozva spanyol társaik felhívásához - a spanyol nagykövetség előtt szorgalmazták Spanyolország és Európa génmódosítás-mentességét.

Tartalom átvétel