termelők

Piacot minden kerületnek: étel - fogyasztás - urbanisztika szimpóziumra gyertek!

gabo Hunyadi tér Pén, 2011-03-11 09:57

Március 19-én, Budapesten a KÉK - Kortárs Építészeti Központ és a Kincsünk a Piac – Hunyadi tér közreműködésében nemzetközi szimpóziumot szervezünk a piac jelentőségéről a mai városokban, amely a piacok urbanisztikai, építészeti, közösségi, gazdasági, egészségügyi és környezetvédelmi jelentőségét mutatja be.

Hunyadis termelők permakultúrás kertben Nagyszékelyben

gabo Hunyadi tér Pén, 2010-11-05 11:19

A második meghirdetett alkalommal több hunyadis termelő jött el Nagyszékelybe. Volt mag-cserebere, de főleg Attiláék fajtagyűjteménye iránt volt érdeklődés. Négy termelőhöz pedig elmegy Baji Béla a hónap folyamán segíteni kertjeik permásításában.

Permakultúrás látogatást szervez a hunyadis termelőknek és törzsvásárlóknak a 'Kincsünk a piac - Hunyadi tér'

gabo Hunyadi tér Sze, 2010-09-15 00:35

Ezt a meghívót osztottuk ki a piacon a termelőknek, picit másabb szöveggel pedig elküldtük a lakossági hírlevelünkre felíratkozottaknak.

Gazdapiac.com Hírlevél - Új együttműködési lehetőségek

Gazdapiac közvetlen kereskedelem Hét, 2010-04-05 23:11

Tisztelt Bloggerek, Honlaptulajdonosok és Webmesterek! Ha szeretné, hogy weboldalának látogatói magyar termelőktől vásároljanak, az oldalt érdekessé és változatossá tenni és egyúttal népszerűsíteni, akkor új együttműködési lehetőséget ajánlunk.

Gazdapiac.com Hírlevél - Létrejött Magyarország Legnagyobb Termelői Adatbázisa

Gazdapiac közvetlen kereskedelem Vas, 2010-03-21 13:14

Tisztelt Termelők és Vásárlók!

Nem is olyan régen hírt adtunk egy fejlesztésről, amely új írányt és lendületet adott a Gazdapiac.com (a közvetlen vásárlási modellről részlesen ITT olvashat) működésének: lehetővé tettük, hogy regisztrált termelőink a hirdetések feladásán túlmenően részletes adatlapot töltsenek ki magukról. Most újabb örömhírrel szolgálhatunk, mert az eddig kitöltött 218 adatlapból létrehoztuk Magyarország legnagyobb termelői adatbázisát!

Tartalom átvétel