Grupo Milton

Folytatódik a pátyi ingatlan-ámokfutás

Névtelen Szindikátus - Összefogás a Városért Sze, 2010-03-31 07:32

A pátyi képviselő-testület hétfői ülésén, figyelmen kívül hagyva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosának állásfoglalását és a civil szervezetek tiltakozását, megszavazták a Grupo Milton kötendő szerződést.

A Sedesa és a Grupo Milton viselt dolgai (I.)

Névtelen Szindikátus - Összefogás a Városért Vas, 2010-03-21 10:24

A sávolyi Balatonring és a pátyi "golflakópark" kapcsán Bodoky Tamás tényfeltáró írásaiban és blogján érkezett rengeteg hozzászólásban számos információ érkezett a Grupo Milton és a mögötte álló Sedesa-csoport gyanú ügyleteiről. Első rész: a bukaresti szál.

Ingyen sör Sávolyon?

zac Zöld Anarchista Cápák Csü, 2010-03-11 15:38

A Zöld Anarchista Cápák tetemre hívják a Kétfarkú Kutyát Sávoly ügyében.
Miért lapít a Kétfarkú Kutya? Ilyenkor már rég ugatnia kéne. Ingyen sört ígért a Grupo Milton mögött álló milliárdos? Vagy az MKKP nem watchdog?

Pofon a civil szervezeteknek: stratégiai perek

fidusz Korrupció Pén, 2010-03-05 06:20

SLAPP: stratégiai perek a közérdekű fellépés ellen. Néha ezzel az eszközzel próbálják elhallgattatni az óriáscégek vagy kétes hírű befektetők, korrupt politikusok az ellenük fellépő civil szervezeteket. Az elmúlt hetek példája azt mutatja, hogy ismét ehhez nyúlt néhány gyanús "befektető" és egy polgármester.

Mégsem hozza nyilvánosságra az MFB a sávolyi tanulmányt?

Névtelen Csü, 2010-03-04 21:40
See video

Az MFB nyilvánosságra hozná a sávolyi tanulmányt és mégsem. A TASZ szerint Bajnai "béna kacsaként" viselkedik az ügyben. Ki kormányoz Magyarországon? Az LMP a szerződéskötés és a kapcsolódó kifizetését követeli. A titkos tanulmányban a KPMG "kalandorprogramnak" nevezte a sávolyi beruházást?

Ökológiai kultúrsivatag és aszfaltgyűrű

Névtelen Szo, 2010-02-27 11:03

Gyanús hátterű "ingatlanfejlesztők" milliárdokat talicskáznának át magánzsebekbe, holmi motorversenypálya és golfpálya beruházásokkal etetve a népet. Ehhez a kormány és a pártok is asszisztálnak.

Tartalom átvétel