mélyökológia

Megjelent az Ars Naturae folyóirat 3–4. száma

Életharmónia Al... Életharmónia Alapítvány Ked, 2011-12-20 08:39

Az Életharmónia Alapítvány kiadásában megjelent az Ars Naturae folyóirat 3–4. száma. A négyszázötven oldalt meghaladó kötet huszonkét szerző huszonhét írását és három különleges idézetgyűjteményt foglal magában.

Élmények egy ökofaluból és egy aktivista táborból

Rékatje Mandala in Green and Pink Pén, 2011-10-14 16:45

Valami különös gondviselés kíséri utamat, akármerre járok. Az egyetemnek nevezett mókás (bár sokszor inkább siralmas) és némileg öncélú intézményből kikerülve rengeteg olyan élményben volt részem, amik meghatározónak bizonyulnak a tekintetben, hogy hogyan gondolkodok a világról, a benne elfoglalt helyemről és szerepemről. Lehetőséget kaptam, hogy mély vizsgálat alá vessem a kultúrát, amiben felnőttem, amelybe belenőttem, hogy felismerhessem a gondolkodásomat meghatározó mintákat, s mérlegeljem, melyek bizonyulnak számomra értékesnek, és melyeket szeretnék messze magam mögött hagyni.

Inspiring thoughts and stories

Rékatje Mandala in Green and Pink Ked, 2011-08-02 09:57
See video

Maybe it is not so creative to just give some youtube links. I would like to share some sources of inspiration which have played an important part in shaping my worldview these months. I've read firstly about these amazing personalities in a book called Moonrise - The Power of Women leading from the heart, recommended by a lovely young woman I met on a training course on deep ecology.

A KOBOLD kiáltványa (1997)

zac Zöld Anarchista Cápák Sze, 2010-02-17 20:15

Köszöntünk Téged a fajok fölszabadítási harcában!
E haldokló bolygó izzó dühe vagyunk. A kapzsiság háborúja pusztítja és fosztogatja a Földet, fajok tűnnek el mindennap! A KOBOLD azon dolgozik, hogy az ipar összeomlását fölgyorsítsa, a gazdagokat megrémítse, és az állam alapjait aláaknázza. Gyakorlati ellenállási mozgalomként a társadalomökológia és a mélyökológia talaján állunk.

Tartalom átvétel