zebra

Ezt látja a gyereked a babakocsiból a zebrán

Kisember Szo, 2009-10-10 16:35
See video

A Bem rakparti akció részeként kipróbáltunk egy új kameraállást, a fényképezőgépet betettük a babakocsiba. Ezt látja gyermekünk, mikor toljuk a babakocsit a zebrán.

Összefoglaló és tanulságok az eddigi zebra-akciókról.

Kisember Pén, 2009-10-09 19:37
See video

Úgy érzem, mostanra professzionális zebra-akciózókká váltunk és a projektünk kinőtte gyermekbetegségeit, ezért írnék egy rövid összefoglalót.

Először is, gratulálok mindenkinek, hihetetlen fegyelmezett és megbízható a társaság. Megnyugtató érzés, hogy az emberek a megadott időben ott vannak, hozzák, ami kell, stb. Ez nagy erény, őrizzük meg!

Tanulságok.

Így közlekedünk mi

Kisember Szo, 2009-09-19 21:08
See video

Zebra akció a Budaörsi úton. Az elsőbbséget meg nem adó gépjárművezetők egy részét az akciócsoport a XI. ker. Rendőrkapitányságon feljelentette.

Zebra akció indul!

Kisember Csü, 2009-09-03 19:22

Mi, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportjának (RAZOR) tagjai, megunva azt, hogy Magyarországon életveszélyes küzdelem átkelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen, a következő akcióra szántuk el magunkat:

- Tagjaink több hónapon át szabályosan (nem direkt balesetekre utazva) kelnek át a kijelölt gyalogátkelőhelyeken.

- Amelyik autó nem áll meg, megszegve ezzel a 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet (KRESZ) 43. §-t és 36. § (6) c) pontját, és veszélyeztetve ezáltal a gyalogos biztonságát, annak vezetőjét - tanúkkal és esetleg felvételekkel alátámasztva - feljelentjük.

- A feljelentés után az eljárást végigkövetjük, annak eredményét (a személyiségi jogok figyelembevételével) nyilvánosságra hozzuk.

Tartalom átvétel