kizárólagos lmv tartalom

Nő-e fű Róna Péter bölcseletei nyomán?

p7 p7 Ked, 2010-07-06 08:33

(Utalás erre-> Róna Péter: Orbán csak a botból ért. Sajnos nem mindenki érti, hogy az a bot nem Orbánt fenyegeti, hanem bennünket mindannyiunkat.)
Már korábban is feltűnt nekem a médiában Róna Péter, aki meggyőző érvelésével, higgadt stílusával pozitívan hívta fel magára a figyelmemet.
Végigolvasva a legújabb FN interjút, úgy tűnik lehetnek kétségeink.

TB – Természetes Bioregeneráció

p7 p7 Ked, 2009-08-18 18:48

Az lmv piac-, egészség- és környezetbarát, a cím iránt érdeklődő olvasóit itt és most szeretnénk felhomályosítani egy ötezer év óta ismert „hétköznapi” növény nem annyira közismert hatásairól.

Most, a TB –kassza bizonytalanságát és végességét sejtető időkben, most aktuális az öngondoskodás és öngyógyítás rafinériáit elővenni a rejtett zugokból.

A fokhagymáról van szó.

CÉKLALÉ - kacskaringós történet

p7 p7 Vas, 2009-08-16 16:24

Közismerten jótékony hatást tulajdonítanak csaknem valamennyi zöldségitalnak, de ezek közül is kiemelkedően a céklalének.
Ezt nem csupán magas ásványianyag és nyomelem tartalmának, hanem piros színanyagának, a betaninnak köszönheti.

M É Z

p7 p7 Vas, 2009-08-16 00:05

Az európai országok átlagos mézfogyasztása eléri, sőt meghaladja az évi 2 kg-ot. Magyarországon azonban jó, ha fejenként 0.5 kg fogy évente.

Ez az eltérés nagyobb részben azzal magyarázható, hogy az átlag magyar embernek az európai átlaghoz viszonyítva töredék a fizetőképessége (hozzá kell tenni az élettartama is rövidebb).

A mézfogyasztás mennyiségi különbségéhez azonban más tényezők is hozzájárulnak.

Benne van a felnőtt korosztály ismereteinek hiánya, a táplálkozáskultúra gyermekkori oktatásának a súlyos hiánya, a kereskedelemben kapható mézek hamisításának közismertsége (fogyasztói bizalmatlanság) és a Magyarországot tartományként kezelő nemzetközi cukorlobby ereje is.

Tartalom átvétel