Vidám zsírdisznó Klub

Háromszor Nem és Enné-A-Kecskét

Táncoló Vihar Vidám Zsírdisznó Klub Csü, 2009-10-22 19:52

Két új taggal gyarapodott a Klub: "Háromszor Nem" és "Enné-A-Kecskét" ugyan már régi Zsírdisznók, csak még eddig nem találtuk meg az ő tisztességes indián nevüket.

"Enné-A-Kecskét" tekintete mindig párás lesz, ha a kiskecskékről esik szó, csakhogy ő nem simogatni, hanem -ahogy a neve is sejteti-,leginkább enni szereti őket.

KÖN-malacok

Táncoló Vihar Vidám Zsírdisznó Klub Sze, 2009-09-02 08:23

Kedves Malacok!

Nemsokára ismét KÖN (kulturális örökségek napjai) lesznek, (szeptember 19-20-án) és a Művészkert ismét megnyitja kapuját a látogatók előtt. Az a nagy kérdésem, tudnátok-e jönni segédkezni, ahogy tavaly is?

Vendégek gardírozása, kiadványok árusítása, kapuszolgálat, vendéglátás és a végén egy nagy Zsírdisznó Klubgyűlés?

Pénteken nem malackodunk

Táncoló Vihar Vidám Zsírdisznó Klub Ked, 2009-08-25 16:00

Kedves Disznók!

Péntek helyett csütörtökön várlak benneteket, ha gyöttök. Pénteken a Szőnyi István tanítványok kiállítása nyílik Újpesten, s oda kísérem anyámat, aki szintén Szőnyi-növendék volt. Meg Berény- is, utóbb.

Malacok a Tabánban

Táncoló Vihar Vidám Zsírdisznó Klub Ked, 2009-08-25 13:49

Drága Malacok!

Holnap, azaz 2009. augusztus 26-án, 18 órakor nyílik Pethő Anikó "Csendéletek" című kiállítása a Tabán Teázóban (1013 Budapest, Attila u. 27.), ahol is a megnyitó beszédet én mondom. És még a képek is nagyszerűek!

Malacgyűlés pénteken

Táncoló Vihar Vidám Zsírdisznó Klub Csü, 2009-08-20 21:50

Drága Malacaim,

pénteken, azaz 21-én megint találkozhatunk. Ígérte magát Ogre, Csíkos Pénztárca, Szenes Tenyér, Tollas Kötél, úgyhogy nem kell túl sok fokhagymás kifli...Az Ogrét nem engedjük el addig, míg ki nem teszi faragott magoncait, vagy legalább a róluk készült fotókat a falára, mert ha jő a látogatók serege, látniuk kell, mivel foglalkozunk.

Pénteken Zsírdisznólkodás

Táncoló Vihar Vidám Zsírdisznó Klub Csü, 2009-08-13 22:27

Kedves Malacok!

Pénteken, augusztus 14-én szeretettel várlak benneteket az Odúban! Múlt heti és azelőtti gyűlésünk a móri kerámiatábor miatt elmaradt, de most bepótolunk mindent! Emellett körünkben üdvözöljük új tagunkat, Remeterákot, akinek ugyan én a "Hulló Fül" indián nevet adtam, ám már másik néven regisztrált a honlapon. Na sebaj, egy indiánnak lehet több neve is.

Tartalom átvétel