blog

A web2 ereje

fidusz Csillagfény-expressz Sze, 2010-12-15 17:13

Rövid illusztráció arra, miképp jut el egy hír egy természetvédő szervezet blogjáról a web2 segítségével egy megyei napilaphoz.

Lábnyomok

holdleány Ked, 2010-02-16 22:08

Egyik kedvencem az alábbi történet:

Álmomban Mesteremmel
tengerparton jártam, s az életem
nyomai rajzolódtak ki mögöttünk:
két pár lábnyom, a parti homokon,
ahogy ő mondta, ott járt énvelem.

De ahogy az út végén visszanéztem,
itt-amott csak egy pár láb nyoma
látszott, éppen ahol az életem
próbás, nehéz volt, sorsom mostoha.

Első

holdleány Pén, 2010-02-12 19:52
See video

A jót könnyű megszokni. Várni, hogy írjon, örülni minden levélnek, szösszenetnek, amit küld. Óráról órára megnézni, jött-e valami új, gondolt-e rám? Mosollyal, melegséggel a szív körül nyugtázni minden alkalommal, amikor a virtuális levelesláda nem üres. Választ fogalmazni, sms-t írni, telefonálni.

"Apa húst süt nekünk" (egy,a MaNcs-tól csórt cikk,a filmművészet egyik speciális ágáról,a propagandafilmről)

DnB Vas, 2009-09-13 09:58

"Szokatlan, hogy lapunk elején rögtön egy műelemzésbe szaladjon bele a kedves olvasó, de nem bírjuk megállni, ráadásul amiről beszélünk - az orbanviktor.hu honlapon fellelhető Nyárutó az Orbán családnál c. filmetűd -, legalább annyira politikai, mint művészi tett, bár evvel aligha állítottunk egetrengetőt, hisz a jó művészet mindig politika is. Valahol!

Nyomukban félelem, pusztulás, halál...

fidusz Génpiszka Ked, 2009-06-16 16:53

Egy vegyipari óriáscég, amely most az élelmiszereinkre tör. Monsanto szerint a világ: vállalattörténet a dioxinoktól a génmódosításig. Halálos mérgek, meghamisított tanulmányok, korrupció, megfélemlítés, öngyilkossági hullám.

A tökéletes munkaerő

Ági... Ked, 2009-03-17 14:10

Ez az írás az olyannyira vágyott, tökéletes munkerőről szól. Olvassátok, élvezzétek.

Tisztelt Kovács Kálmán Projektvezető Manager Úr!

Diófa - nem cigánybűnözés

bil Vas, 2009-02-01 22:57

Megláttunk egy diófát Oros határában, ahol sétáltunk. Addigra Jééka kissé már lehiggadt. Előtte azért volt feszült, mert észrevettük p7 bejegyzését a romák bűnözési hajlamáról beszélő rendőrről, és ezen összevesztünk. Kijöttünk sétálni, és azt kellett neki mondanom, hogy addig ne folytassuk a vitát, amíg le nem higgad.

Mai gyors: öltönyös majmok, olajhozam csúcs, uránkészlet, legalizálás, fűtés

fidusz Csillagfény-expressz Szo, 2009-01-10 08:34

Azon gondolkodom, hogy valami olyasmi szeretnék csinálni, ahol egyrészt gyorsan felírnám, és mások számára tudnám ajánlani azokat az írásokat, amelyekkel napközben találkozom, és olvasásra érdemesnek tartok, másrészt magam számára is szolgájat nyilvános jegyzetfüzetként. Tehát egy szűkszavú ajánló és gyorsjegyzet egyben.

Betettek a bringásoknak a Margiton?

Ági... Ked, 2008-11-04 12:41

Miért van az, hogy – legyen az akármilyen téma – a végén sohasem veszik figyelembe a szakértők terveit, és a célcsoportot?

http://kerekagy.blog.hu/2008/11/03/kihagytak_a_kerekparut_felet_a_margit...

http://www.criticalmass.hu/blogbejegyzes/20081104/kihagytak-kerekparut-f...

Túl sok elvem van…

Ági... Sze, 2008-09-17 14:13

Mostanában arra kell, hogy rájöjjek, hogy a körülöttem élő emberekhez képest túl sok elvem van. „És akinek túl sok elve van, nem boldogul a mai világban.” – mondaná a népi bölcsesség. Lehet, hogy mondja is.

Az ember nem akar éhen halni, és persze az sem árt, ha elismernek. Kell az erősen megtépázott egódnak, hogy aztán a végén magabiztossá legyél.

Tartalom átvétel