Barát utca

Termelői piac, 7.kerület Rózsák tere, nyitónap.

redjade Barát utca Vas, 2012-08-05 13:15


2012.augusztus 4.-én termelői piac nyílt a 7.kerületben, a Rózsák terén. A piac minden szombaton 8 és 15 óra között van nyitva.

Szombaton Barát utca Bál

bil Barát utca Pén, 2011-09-09 19:42

A helybéliek szervezik, de nem kizárólag a helybélieknek. Barátoknak, ismerősöknek, meg bárkinek, aki kíváncsi rá, hogy is megy ez nálunk. Nincs belépődíj, de nincs étel- meg italkimérés sem. Mindenki azt eszi, amit hoz, meg amivel kínálják a többiek.

Lezárjuk a Barát utcát erre a napra, hozunk székeket a szomszéd iskolából. A program délután 4-kor kezdődik.

Utcabál újra a Barát utcában!

jeeka Barát utca Pén, 2011-09-02 13:11

szórólap

Videó: Na, ilyen volt az idei Barát utcai bál

bil Zöld Pók Alapítvány régi honlapja Hét, 2010-10-11 13:11
See video

Önálló és saját útját járja. A Barát utcai bál a lakók bálja: évről évre változik, fejlődik, mint egy élő organizmus. A videót a Hulladék Munkaszövetség megrendelésére készítette a Zöld Pók.

Ha vetíteni akarod, innen tudod letölteni.

Barát utcai bál ismét!

bil Barát utca Pén, 2010-09-10 10:35

Mindent magunk hozunk, szervezünk, adunk bele. Az itt élők bálja, közadakozásból összedobott pénzen, teljesen pártsemlegesen, mindenféle komoly intézményes háttér nélkül.

Ebéd a belvárosi társasház udvarán

bil Barát utca Ked, 2010-04-13 11:26
Jééka, és mögötte a Bakóparknak nevezett épülettorzó

Tegnap páran lebasztak, hogy milyen negatív és lehúzós vagyok a választásokkal kapcsolatban. Most korrigálok. Egy történet a belvárosi házunkról, ahol közös wifi van, és ebéd az udvaron - szóval a mai poszt arról szól: mi hozhat valódi változást?

A Jelen Big Band az utca közepén

bil Barát utca Sze, 2009-09-23 10:26
See video

Szerintem ők is meglepődtek saját magukon. Heten voltak, és ebben a felállásban most játszottak először, ráadásul egyből az utcabálon. A lakók, a szomszédaim iszonyúan beindultak rá, pedig hát, nagyon szabad zenéről van itt szó. A zenekar vezetője elkérte a vécépumpámat a koncert elején. És aztán felszabadult örömzene vette kezdetét. Alább több részben az egész koncert.

Ezt vetítettük a Barát utcában, a bál végén

bil Barát utca Hét, 2009-09-21 12:41
See video

Meghirdettük, hogy a bálban, este fél nyolckor archív híradót fogunk vetíteni, ami a Barát utcáról szól.

Estére már csak néhány tucat ember maradt, és azok tényleg várták a híradót. Az ötvenes években készült ez a híradós tudósítás az utcáról, amit most levetítettünk a színpad elé felállított vászonra, de nem önmagában, hanem egy zenés összeállítás részeként. Plusz vetítettünk mai híradót is, ami lényegében a tavalyi bálról szóló riport volt. Az itt élő embereknek szóló híradó saját magukról.

Tartalom átvétel