Hunvald

Eladnák a maradék erzsébetvárosi ingatlanvagyont is? Akár a fejünk fölül?

BéKa Szindikátus - Összefogás a Városért Szo, 2010-10-02 04:11

Csak gondolkodom:
Az az önkormányzat, amely Hunvald idején már annyit elherdált a közvagyonból, szegénységére hivatkozva hagyta szó szerint lerohadni a még önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanállományt, most, ha győznek „embereink” (ments Isten!), havi 10 000 Ft fűtéstámogatást adna minden háztartásnak. NEM A RÁSZORULTAKNAK, MINDENKINEK! MIBŐL?

Ami az erzsébetvárosi választási fórumokból kimaradt, avagy: a fontos kérdések mindig utólag jutnak eszembe

BéKa Szindikátus - Összefogás a Városért Csü, 2010-09-30 08:31

Azért nem mindent felejtettem el. Két fórumon is volt szerencsém ott lenni, mindkétszer feltettem a kérdést: A terézvárosiakéhoz hasonló csendrendeletet, ami egyébként pl. a kocsmáiról méltán híres Írországban működőre hajaz (éjfélkor záróra), miért vétózták meg a SZEM tagjai, a « mi embereink «?

A Kétfarkú Kutya és Hunvald Gyuri harca

jeeka Ugatunk Hét, 2010-08-09 19:33

Ezt még az országgyűlési választásokkor fotóztam. Akkor nem is sejtettem, hogy Hunvald Gyurink milyen komoly ellenfele lesz: a Kétfarkú Kutya Párt jelöltet indít a hetedik kerületben.

Eladó egy komplett ház a régi pesti zsidónegyedben

bil Nagydiófa utcaiak köre Vas, 2010-05-02 12:32

Az ingatlan.com-n találta egy ismerősöm ezt a hirdetést:

Alkotmánybírósághoz fordultunk amiatt, ami a belvárosban történik

bil Nagydiófa utcaiak köre Sze, 2010-01-20 15:46

Az Óvás! Egyesület, a Szindikátus Egyesület - Nagydiófa utca, és a Védegylet közös sajtótájékoztatót tart: bár Hunvald György előzetes letartóztatásban van, továbbra is nagy ütemben bontják a belvárost.

Kórházban tartják Hunvaldék egyik ellenfelét

bil Barát utca Hét, 2009-12-07 14:17

Rövidesen egy kórház elé kell vonulnunk, mert még mindig nem engedték ki Berényi Zsuzsát, a hetedik kerületi ingatlanbotrány egyik kirobbantóját, akit az önkormányzat gondnokság alá vett. Ránézésre hajszál választja el az alvilági módszereket a bürokrácia könyörtelenségétől, de nem mindegy, minek tartjuk ezt az ügyet mi. Most segíthetsz.

Gyurinet

jeeka Ugatunk Pén, 2009-08-28 12:55

Annyit szidtuk már itt szegény Hunvald Györgyöt, hát most álljon itt valami a dicséretére.

Tegnap este megszűnt létezni a céges internetünk... hosszú história, nem is túl szép, végképp nem logikus, de végre nem is fontos. Lényeg, hogy nincs többé. Pénteken hogy lehet internetet szerezni? Mire bekötik, megőszülünk.

A Barát utcai bál szervezésében vagyunk nyakig. Nem lehet ilyenkor net nélkül létezni... Hol van itt vifi?

Egy kérdést tettem fel a szomszédaimnak körlevélben

bil Ked, 2009-02-17 18:38

Nagyá, akinek a blogbejegyzése itt van alattam, pár nappal ezelőtt körlevélben fordult a Barát utca és környéke lakóihoz, a levlistánkon, amin kb ötven ember van. Az erzsébetvárosi korrupcióról írt, amit most épp leleplez az ügyészség. És felvetette, hogy ünnepeljünk. De nem válaszolt rá szinte senki. Ez a csend fontos üzenet. Ezért kérdést küldtem szét a listára. Ezt láthatjátok alább.

Tartalom átvétel