fogyasztóvédelem

A huszonhetesbusz

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Vas, 2013-05-26 21:42

Sokszor csak ülnék, ülnék órákig a huszonhetesbuszon, vitetném magam körbe-körbe; hagynám, hogy kirázza a tagjaimból a fáradtságot, a szódás-rozsdás rosszérzéseket, a gerincemből a nyilallásokat, a fejemből a haragot, a dühöt, a kétségbeesést és a tanácsatalanságot.

Sajnos ezt nem tehetem. Időm még csak-csak volna rá, megoldanám, de hát a huszonhetesbuszok sajnos rendre kigyulladnak.

Kalifornia népe holnap dönt a génpiszkált élelmiszerek jelöléséről

fidusz Génpiszka Hét, 2012-11-05 13:47

Kedden nemcsak elnökválasztás lesz az Egyesült Államokban: Kaliforniában népszavazás dönt arról, hogy legyen-e kötelező megjelölni a genetikailag módosított élelmiszereket. Miközben a nyáron több mint egymillió aláírás gyűlt össze a népszavazási kezdeményezés támogatására, a géntech óriáscégek, valamint vezető élelmiszeripari vállalatok nem szeretnék, ha a fogyasztók megtudhatnák, mit esznek.

Elégedetlenek vagyunk az EU fogyasztóvédelmével

kispofa Legyél újságíró Ked, 2009-02-10 15:35

A múlt héten közzétett jelentés szerint az EU állampolgárai elsősorban az energiaszolgáltatók, a bankok és a városi tömegközlekedési vállalatok által nyújtott szolgáltatásokkal elégedetlenek.

A jelentés magyar nyelvű fordítása itt olvasható:
http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/09/202&format...

A Fővárosi Gázművek ismét próbálkozik

kispofa Legyél újságíró Sze, 2009-01-28 15:11

A Fővárosi Gázművek ismét azzal próbálkozik, hogy a fogyasztókat becsalja a havi díjfizetéses csapdába. Az eredeti hír persze nem így van megfogalmazva, például itt lehet olvasni az eredeti sajtóközleményüket:

http://www.mee.hu/node/7261

Tartalom átvétel