CO2

Meat is not Green

Mojito Ked, 2012-04-10 01:54
See video

Meat consumption is number one cause of global warming.
In a 2006 report, the U.N. Food and Agriculture Organization (FAO) concluded that worldwide livestock farming generates 18% of the planet's greenhouse gas emissions — by comparison, all the world's cars, trains, planes and boats account for a combined 13% of greenhouse gas emissions.

Baktériumbenzin: tökéletes megoldás a legsúlyosabb problémára

urbi ÉLJ BOLDOGAN! Pén, 2011-01-21 21:57

Joule Unlimitednek hívják azt a céget, amelyik talán megoldotta a világ egyik legsúlyosabb problémáját, a világ üzemanyag-ellátásának biztosítását. A társaság állításai szerint kész technológiával rendelkeznek ahhoz, hogy szén-dioxidból, vízből és napfényből - egyéb nyersanyagok felhasználása nélkül - a mai technológiákat kiszolgáló folyékony szénhidrogént állítsanak elő.

KLIMA-VÁLTOZÁS:Kinek van igaza? Miskolczi Ferencnek vagy a klima-tudoroknak?

urbi ÉLJ BOLDOGAN! Ked, 2010-11-09 16:57

Az üvegházhatás hasznos, de nem mindegy, milyen erősségben, és az sem, mi várható húsz, ötven év vagy egy évszázad múlva.

Dr. Miskolczi Ferenc, a NASA volt munkatársa két tanulmányban állítja:

nem vezet további melegedéshez, ha még több üvegházhatású gáz kerül a légkörbe.

Klímaváltozás - padlógázzal? Greenpeace akció Pozsonyban

Bob Csü, 2008-11-27 11:58

Két magyar aktivista is részt vett a mai demonstráción Pozsonyban, ahol a szlovák Greenpeace arra kéri az Európa Parlament szlovák képviselőit, hogy támogassák a gépjárművek szén-dioxid kibocsátásának csökkentésére vonatkozó jogszabály tervezetet.

Tartalom átvétel