vegan

Meat is not Green

Mojito Ked, 2012-04-10 02:54
See video

Meat consumption is number one cause of global warming.
In a 2006 report, the U.N. Food and Agriculture Organization (FAO) concluded that worldwide livestock farming generates 18% of the planet's greenhouse gas emissions — by comparison, all the world's cars, trains, planes and boats account for a combined 13% of greenhouse gas emissions.

A szaloncukor menthet meg az államcsődtől

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Csü, 2011-12-22 00:55

Bedől a forint, a kormányfő hortimiklós-imitátornak tanul, az EU pedig olyan pénzügyi szuperszervezetet készül létrehozni, ami mindennemű igazságszolgáltatáson és demokratikus intézményrendszeren felül áll. Mit van mit tenni? Vegyünk aszalt szaloncukrot. Mégiscsak karácsony van!

A gazdaságunkkal ugyanaz a baj, mint a szaloncukorral. Hogy szar.

Vegan Picnic at József Attila statue Vegán Piknik a József Attila-szobornal

Mojito Közért Szo, 2011-11-19 12:02
2011-11-20 12:00

József Attila is a poet for life. He is a symbol of life. We want that life goes on therefore we invite everyone who wants to life and freedom to a vegan picnic at the József Attila statue next to the Parliament.
There will be FREE VEGAN FOOD and FREESHOP there.
Please, come, invite your friends, bring VEGAN food, tea, and warm clothes you would like to give to the FreeShop so that people in need (e.g., homeless) can take it. Winter is coming and the homeless are banned from sleeping in the streets in the whole country from this Monday on. They need your support.
Life = freedom!!!

Receptgyűjtemény: a buliról maradt

HyperBlogger Tudatos Túlfogyasztó Vas, 2010-02-14 22:46

Lakásavatót tartottunk pénteken, igen vegyes társasággal, amiben volt vegan, fogyókúrázó, candida-diétás is, töprengtünk hát egy ideig az étlapon. A buli végül elég jól sikerült, és a kaja is majdnem teljesen elfogyott, a recepteket meg annyian kérték, hogy úgy gondoltam, bedobom a közösbe: innen mindenki kigyűjtheti, még az is, aki nem volt ott. Bizonyítékul, hogy húsmentesen, cukormentesen is lehet finom ételeket előállítani, meg egy csokis süti azoknak, akik mégiscsak a kalóriabombára szavaznak.

Gyors délutáni uzsi

HyperBlogger Sze, 2010-01-13 01:25

Növeld táplálkozási tudatosságodat!

"Ennek az egésznek önpedagógiai jelentősége is van. Általa Tudatosan Táplálkozó István közelebb kerül a zöldségekhez, megismeri használhatóságukat, ízüket, állagukat, és szembesül vele, hogy percek alatt képes lehet akár 20 emberre is elkészíteni valami nasit."

A bejegyzés az alábbi linkre kattintva érhető el:

Tartalom átvétel