népszavazás

Kalifornia népe holnap dönt a génpiszkált élelmiszerek jelöléséről

fidusz Génpiszka Hét, 2012-11-05 13:47

Kedden nemcsak elnökválasztás lesz az Egyesült Államokban: Kaliforniában népszavazás dönt arról, hogy legyen-e kötelező megjelölni a genetikailag módosított élelmiszereket. Miközben a nyáron több mint egymillió aláírás gyűlt össze a népszavazási kezdeményezés támogatására, a géntech óriáscégek, valamint vezető élelmiszeripari vállalatok nem szeretnék, ha a fogyasztók megtudhatnák, mit esznek.

Etetés

Rejtő Rejtő Pén, 2011-09-23 23:15

A mellékelt képe(ke)n Kocsis Máté nyóckeres polgármester látható, kukta jelmezben, a Teleki téren, 2009 decemberében. A jelmez azért kell, mert Kocsis Máté ételt oszt az e célból összegyűlt több száz hajléktalannak, és nyilván nem lett volna szerencsés, ha lefröcsköli a polgármesteri jelmezét babgulyással, ami egyébként kiválóra sikeredett ezen a szívmelengető alkalmon, még zenét is szolgáltattak hozzá az előmelegített katonai sátrakban.

Kész a terv

mag Sze, 2009-05-06 12:15

A rövid alapozás a következő: a jelenlegi választási rendszer rossz, nagyon sokban felelős azért, hogy idáig jutottunk. A politikusok pedig nem fogják maguktól megváltoztatni. Hát akkor majd mi.

Absztrakció

mag Hét, 2009-05-04 09:38

A választási listák eltörléséről szóló népszavazási kezdeményezés (lásd http://www.nephatalom.hu ) kapcsán van néhány megosztani való gondolatom.

Végre egy igazi népszavazás, ami megalapozza a rendszerváltást!

mediator11 Global Projekt Csü, 2009-04-23 09:44

Kedves Barátom, most kaptam e felhívást.

Úgy gondolom jó az irány, amerre invitál.
Gondold meg Te is, és tegyél a jövőért!

Isten áldásával!

Lakatos M.

MUNKÁRA MAGYAROK!

NÉPSZAVAZÁS EGY BOLDOGABB MAGYARORSZÁGÉRT!

Lehet kisebb a parlament!

kobrizsa Ked, 2007-07-03 11:28

Kedves Civilek!

Már nagyon régóta foglalkoztat, hogy ebben a gyászos hazai helyzetben a takarékosság jelszavát miért nem alkalmazzák a parlamenti képviselők létszámának csökkentésére. Vajon ez nem közérdek, hogy országunk méretéhez igazodó (az EU átlaghoz igazítottan) képviselőszámot kellene-e megalkotni.

Tartalom átvétel