Stop ACTA! 2.25 nemzetközi akciónap az internet szabadságáért

fidusz Zöld Pók Csü, 2012-02-16 08:37
2012-02-25 16:00
2012-02-25 19:00

Budapest, Győr, Pécs, Szeged, (Debrecen?, Székesfehérvár?)
2012. február 25. szombat, 16.00-19.00
Az ACTA elleni nemzetközi akciónap keretében újabb tüntetések lesznek az internet szabadságáért. Gyere el Te is! Szervezz megmozdulást a megyeszékhelyeden!

A szombati sikeres megmozdulások után folytatódik az ellenállás. Mivel az Európai Parlament február 27-től fogja tárgyalni az internet szabadságát veszélyeztető ACTA egyezményt, az ezt megelőző hétvégén, február 25-én, szombaton ismét ACTA elleni nemzetközi akciónap lesz.


Várható részvétel a febr. 25-i nemzetközi akciónapon

Hazánkban már szervezés alatt áll a budapesti,a győri, a pécsi és a szegedi tüntetés. Értesüléseink szerint valószínűleg Debrecenben és Székesfehérváron is lesznek megmozdulások. Ha van kedved besegíteni a szervezésbe, keress meg minket!

* * *

Jó lenne, ha a többi megyeszékhelyen is lenne tüntetés. Ehhez egy kis segítség:

Legkésőbb 72 órával a tüntetés előtt, vagyis szerda 16 óráig kell bejelenteni a rendőrségen. (De ne várjatok vele jövő szerdáig! A lehető legszélesebb körű részvétel érdekében még ma jelentsétek be a demonstrációt, és hirdessétek meg, hogy minél több résztvevőhöz időben eljuthasson a hír!)
http://www.tuntetes.com/hogyan-szervezheek-tuntetest/

Itt pedig a 39. oldalon találsz bejelentés mintát:

http://mszeh.hu/letoltheto_dokumentumok/kezikonyv_black_digit.pdf

Érdemes létrehozni erre egy facebook eseményt a szervező Occupy [Megyeszékhely] csoport nevében, ahol a résztvevőket/segítőket lehet toborozni.