CMC Barta Miklós State-Of-The-Art's Food Stylist, tabletop director, kreatív grafikus újságíró - de főleg: nemzetközi mesterszakács (amint azt a CMC is mutatja) ...

hunchefmiklos Hét, 2012-11-12 08:42

Bemutatkozik Barta Miklós
State-Of-The-Art's Food Stylist, tabletop director, kreatív grafikus újságíró -
de főleg: nemzetközi mesterszakács ...
és a

Barta Gastro&Graphic Design Studio™

Alapítva: Dallas, Texas-USA, 1988)

A State-Of-Arts Food Stylist újságírás és a grafikai tervezés,- miután sikeresen befejeztem a Florida International University Food Stylist újságíró-grafikus szemesztereit, - 1988-ban indult a texasi Dallasban.

Grafikai alkalmazásaim többségét az Adobe© PhotoShop, Adobe© InDesign, QuarkXPress, stb. adja, ám professzionálisan kezelem az MS Office programokat is.
2000 szeptemberében életre hívtam a budapesti alkotóstúdiómat is: ez a részleg néhány szabadfoglalkozású grafikusból verbuválódott össze, alkalmi tevékenységükkel ékesítették a túlnyomó többségben kulináris kiadványokat - State-Of-The-Art's Food Stylist akcentussal. Hazatérésem - 2004 - óta már egy-személyben végzem mindezt: a dallasi teamtől elválva, ott csak webprogramozással és hardver- értékesítéssel foglalkoznak. A kreatív grafikusként elköteleztem magam a minőségi-és kiváló tervezés, a nyomdai előkészítés koncepciójához, amit minden megrendelőmnek garantálni tudok.
Professzionális, eredmény centrikus egyszemélyes (vállalkozói igazolványhoz nem kötött tevékenységet végző számlaadó magánszemély) jól prosperáló vállalkozás lettem: specialitásaim az elektronikus és nyomtatott médiák hirdetései, szórólapok, nagyméretű grafikai tervek és nyomdai előkészítés minden méretben, minden felületre.
Mint mesterszakács, - hisz erre mindig büszke vagyok, - nyomtatott szakácskönyvek, gasztronómiai kiadványok (étel- és itallapok, brosúrák, éttermi- és szállodai arculatok, stb.) tervezek-kivitelezek főleg Apple-Macintosh, de IBM-PC számítógépeken is.
A State-Of-The-Art's Food Stylist és a grafikusi pályám során sok nemzetközi cégeknek dolgoztam: több megrendelőm hivatkozott már a PM Consultancy Co., a Studio Screens Ltd., Towers Perrin Inc., a JPMorgan Chase Bank /USA/ az LTC Pathways Filmstudio Ltd.,/UK/, megelégedettségre, de a www.elance.com, az ExtremeFilm Kft./Budapest/ ám számos hazai media és élelmiszereket forgalmazó multinacionális cég is
állandó és napi munkáim közé tartozik.

Éltető elemem, hogy minél közelebb kerüljek, - State-Of-The-Art's Food Stylist ismereteimmel, tudásommal, - a gasztronómia előadásaimmal a hallgatókhoz, a megrendelőhöz, figyelve a legapróbb részletekre: diákjaim és ügyfeleim egyedi kívánságait-gondolatát teljesítsem - kiváló minőségben és elfogadható árakon...

Szeretettel hunchefmiklos@msn.com
http://hunchefmiklos.neoweb.hu

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Tartalom átvétel