Születésnapomra

jeeka Tudatos Túlfogyasztó Pén, 2012-08-10 13:57

A Papp Lányoktól Szenvedő Szegény Férfiak Szakszervezete (PéeLeSzeSzeFeSz) a mai napon, 2012. augusztus 10-én, Horányban megalakult - adta hírré az MTI (a Mi Tábori Irodánk). A szervezet alapítását tagjai, Jan és BiL a Szegény, Szegény Szenvedő Papp Lányok Klub (eSzeSzeSzPéeLKá) megalakulásának 27-dik évfordulójára időzítette.

Az eSzeSzeSzPéeLKá lányszervezet egyéni kezdeményezésként indult, majd másfél év után kéttagúra, három évvel később háromtagúra bővült, és ebben a formában működik azóta is. Fennállása során számos férfivel megismertette a házimunka vélelmezett egyenlőtlen elosztása feletti véghetetlen balhézás jelentőségét, és működésével a ma megalakult férfiszervezet létrejöttét is inspirálta.

A PéeLeSzeSzeFeSz fiúklub célkitűzése, hogy a Papp-lányok pasijai nyugodtan üldögélhessenek kávézás közben, míg a lányok idegbetegen rohangálnak a reggeli és a gyerek körül, lepukkant csóró kis horányi nyaralásuk idején. A két szervezet közös erővel küzd azért, hogy a pszichoterápia, a szociális segítők szolgáltatásai és a gyógyfürdők egyéni alapon ingyenesen elérhetővé váljanak Magyarországon, párkapcsolataink és a világbéke helyreállítása érdekében.

Kelt az Úr 2012. évében, BoldogIdegbetegasszony havának 10. napján, egy unalmában kapálózó gyerek és egy ráérős villanyrezsó társaságában, egy felháborítóan mocskos, látatlanban kivett nyaralóban, Horányban