Még egy piac! most vasárnap indul a Tokaj-Hegyalja Piac a Sárga Borháznál

gabo Hunyadi tér Csü, 2012-04-12 22:04

Remélem a Hunyadi rajongói nem veszik zokon ezt a híradást, sőt felkerekednek a hétvégén vagy valamelyik piacos hétvégén.

A Zempléni Nemzeti Parkért Szövetség
Mezőzombor Önkormányzatának támogatásával

minden hónap második vasárnapján

10:00-15:00 óra között
kézműves piacot rendez

TOKAJ-HEGYALJA PIAC néven

a Disznókő Szőlőbirtokon a Sárga Borház parkolójában.

Ha esik, a piac a borászat épületében lesz.
Megnyitó: 2012. április 15-én.
Szeretettel várunk mindenkit, ismerkedjenek a termelőkkel, portékáikkal!

A Tokaj-Hegyalja Piac lehetőséget biztosít a helyi - elsősorban tokaj-hegyaljai, zempléni és környékbeli - élelmiszertermelőknek és kézműveseknek portékájuk népszerűsítéséhez és értékesítéséhez.
A piacon kizárólag a vidék egyedi minőségű, kis mennyiségben, hagyományosan előállított élelmiszerei és egyéb kézműves termékei jelennek meg a friss és feldolgozott zöldségtől, gyümölcstől kezdve a füstölt húsárun, sajtokon, mézeken át a használati tárgyakig.
A megnyitót gyermektáncház, filmvetítés, furmint kóstoló és a környező dűlőket felfedező barangolás színesítik. Fűszeres Eszter erdőbényei gasztroblogger és a Sárga Borház étterem is ínycsiklandó meglepetésekkel készül.
Töltsék kedvüket és kosarukat a Tokaj-Hegyalja Piacon! Tegyük e vasárnapokat együtt ünneppé, ahol találkozásinkból újra megszületik a tájat művelő ember iránti megbecsülés.
Elérhetőségeink: tokajhegyaljapiac.blogspot.com, tokajhegyaljapiac@gmail.com, aktuális információk a Facebook oldalunkon.
A Piac szervezői