Légy Anonim!

kbdaniel Pén, 2012-01-13 22:41
2012-01-13 22:34

Kedves Barátaim!

Párt- és politika semleges eseményre hívunk, mely célja az hogy ismét embernek, s ne pusztán biorobotnak tekintsenek. Vezetőink pártállásuktól függetlenül korruptak. Nem képviselnek sem Téged, sem engem ,hiszen egyedül a hatalom a célja a hatalmuknak. Négyévenkénti beszavazó műsorukkal csupán a pénz hatalmát legitimálják, amelynek egyértelműen a bábjai.
Itt az ideje hogy eltöröljük ezt a degenerált rendszert, és ismét az embert helyezzük a középpontba. Itt az ideje, hogy a boldogságot mérjük a GDP helyett. Meg kell mentenünk ezt a bolygót, amelyet csak kölcsönbe kaptunk.

Elsősorban emberek vagyunk. Nem hagyjuk hogy a jog sámánnyelvén meghatározott terhekkel és kötelességekkel elvegyék tőlünk a méltóságunkat, önbecsülésünket és egészségünket!
Nem akarunk többé olyan ország és társadalom tagjai lenni, amelynek lételeme az elnyomás és a kirekesztés!
Tiltakozásunk jeléül visszaküldjük a személyi igazolványunkat a köztársasági elnöknek.

Fejezd ki TE is hogy elsősorban ember vagy és nem polgár, egyéniség aki szabadon akar élni !

Fentiek okán 2012 február 29.-én felmondjuk kényszerű szerződésünket a Magyar állammal. Ennek jeléül visszaküldjük személyi igazolványunkat Magyarország tiszteletre méltó köztársasági elnökének.

Ha egyet gondolsz velünk, cselekedj te is, és add postára a vonalkódot füledből, vagy szkenneld be és küld el mail-en. Ha bátor vagy, add át személyesen.

Az köztársasági elnök úr elérhetőségei:
Köztársasági Hivatal e-mail címe: ugyfelkapu@keh.hu

FACEBOOK meghívó itt.

.........................

(Javasoljuk hogy a személyi igazolvány másolatát használd, mely elküldhető postán, emailben, de a merészebbek személyesen is leadhatják az alábbi elérhetőségek valamelyikén)

Fontos! Kezdeményezésünk békés és erőszakmentes tiltakozás, párt és politikailag semleges. Irányzatunk szélső-közép, azaz csak és kizárólag emberi méltóságunk visszaszerzése a célunk!

Express it that you are a man primarily and not citizen, individuality who wants to live freely !
On the reason of above ones 2012 Februaries we cancel our forced contract with the Hungarian state on 29. The sign of this we send our identity card back to Hungary's venerable president of the republic.

Videó: