Gondold Másképp, Cselekedj Másképp!

HiTekk Pén, 2011-11-11 16:42

A nevem Kocsis Zoltán és már hosszú évek óta foglalkozom hobbiként és részben munkám részeként környezetvédelemmel, és próbálom minél fenntarthatóbbá szervezni saját és környezetem életét. Mostanság jutottam el arra a szintre, hogy úgy érzem van akkora tudásbázisom, hogy abból a világlátásból, információhalmazból másoknak is tudok adni. A blog létrehozásának motivációja baráti beszélgetésekből ered (és ezúton köszönöm Rékának, Aminak, Sárinak, mert rengeteg tudást, életszemléletet, lelkesedés kaptam tőlük), mert vannak olyan gondolatok, amelyeket pár mondatban egyrészt nem lehet megfogalmazni, másrészt ezek a gondolatok már alkalmasak arra, hogy másoknak is átadjam őket. A blogot nem kinyilatkoztatásnak szánom, inkább ötletelésnek arról, szerintem hogyan tehetnénk jobbá jelenkorunk társadalmi rendszereit és ehhez nekünk egyéneknek mit kellene elsajátítaniuk. Örülnék, ha a kommunikáció nem egyoldalú lenne és sokan reflektálnának a témára ötletekkel, gondolatokkal, adott esetben kritikával.

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Fenntartható életmód akkor is, mikor a hullámok összecsapnak

HiTekk Gondold Másképp, Cselekedj Másképp! Sze, 2011-11-30 13:58

Sziasztok!

Sokat gondolkoztam azon, hogy olyan kevésbé szakmailag megalapozott témák is helyet kapjanak-e itt, mint a következő, de úgy döntöttem miért is ne, hiszen a saját blogomban lehessen szabad témaválasztás.

Tartalom átvétel