Világkormány - az országok eladósításán keresztül

mediator11 Közért Sze, 2011-11-02 15:38

A világ adósságának növekedése percről - percre... látni lehet, mely országok hogyan vannak "eladósodva" a magánbankoknak..

és nem Görögország a csúcstartó..szinte bármely ország lehetne, csak most Görögországot fosztják ki, gyarmatosítják..

Global Debt Clock

A másik trükk ugyanettől a "társaságtól": Görögországon keresztül veszik ki az Európai országok által a görögöknek összeadott pénzét. Talán ez a történelem eddigi legnagyobb pénzszivattyúja, és ezzel még ráadásul szűkítik az európai államok mozgásterét, mivel pénzt vonnak ki a rendszerből, egyúttal ennek pótlására felvett hitelekkel ismét eladósítják majd őket. Zseniális. Ezt nem tudnák megtenni az országok politikai-gazdasági elitjének közreműködése nélkül.
Szomorú, de minden eladósodott nemzet vezetői hazaárulók, mert

A megoldás annyi lenne, hogy nem a magántulajdonú bankoktól kellene kamatos pénzt felvenni a kormányoknak, hanem minden ország saját jegybankja bocsájtana ki pénzt, hitelezné a saját gazdaságát. A hitelezés nem is jó szó, inkább finanszírozná...kamatmentes pénzzel. És nem lenne adósság.
A nemzeti jegybankok végezhetnék a dolgukat:
- a gazdaság finanszírozása,
- őrködni az infláció felett: ne legyen több pénz forgalomban, mint az áruk és szolgáltatások mennyisége.
Így nem lenne gond a nyugdíjak kifizetése, ingyenes oktatás, egészségügyi ellátás sem.
Létbiztonságot lehet nyújtani minden nemzetnek.

A görögök az indok most a pánik keltésre,
/ ahogy Az üzenet 9. részében láthattuk http://www.youtube.com/watch?v=LJe6yh0lSbA /
és majd természetesen jön a megoldás: ESM Európai Stabilitási Mechanizmus http://www.hirado.hu/Hirek/2011/10/15/15/G20_egy_evvel_korabban_jon_az_E...

Az ESM tervezet... ez ám a világkormány:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100114217/a-german-view-o...
Article 8 : "Authorized Capital stock 700 billion Euros" - az alap 700 mrd euroval jön létre
Article 9 : "ESM members irrevocably and unconditionally undertake to pay capital calls on them within 7 days"
ESM tagok feltételek nélkül és visszavonhatatlanul hozzájárulnak, hogy 7 napon belül befizetnek amennyiben felhívják őket a hozzájárulás befizetéséhez
Article 10: allows the ESM board of governors to "change the authorized capital and amend article 8 accordingly"
lehetővé teszi az ESM igazgatótanácsának, hogy változtassák/emeljék a kezdeti (700mrd) tőkét és ennek megfelelően változtassanak a 8.-as paragrafuson (article 8) - azaz a 700 mrd csak a kezdet
Article 27 says ESM shall enjoy "immunity from every form of judicial process". Thus the ESM can sue member countries but no one can challenge it. No governments, parliament or any other body or laws apply to the ESM or its organization.
ESM immunis minden, bármilyen formájú bírósági eljárástól, felelősségre nem vonható!!! Az ESM perelhet tagországot, de senki nem fellebezhet ellene. Nincs parlament vagy kormányzó hatalom mely befolyásolhatná az ESM működését vagy szervezetét.
Article 30 says "Governors, alternate governors, directors, alternate directors, the managing director and staff shall be immune from legal process with respect to acts performed by them (...) and shall enjoy inviolability in respect of their official papers and documents"
Az ESM vezetői, igazgatói, csapata teljes egészben szintén teljes immunitást élvez bármilyen jogi procedúrával szemben az általuk ESM érdekében tett lépések esetén. Sérthetetlen marad a hivatalos dokumentumaik terén.

Így fosztanak ki minket is, amíg hagyjuk.
A mostani hitel-, devizahitel válság is része a káosznak, ami eredményezheti világkormány létrejöttét.

A megoldás a tanulás, a helyzetünk megértése és az összefogás, pl: ‎Magyar vagyok, szeretem a hazám és tenni akarok érte!

http://lmv.hu/node/7221