piacos kérdőív vásárlóknak, képek Stefanidesz néni mikrogazdaságáról

gabo Hunyadi tér Csü, 2011-07-28 11:43

A kérdőív kitöltésének fáradalmait ezekkel a képekkel jutalmazzuk. Stefanidesz néninél jártunk még május végén vagy június elején, a kertben és a határban. Stefanidesz néni az egyik kedvenc termelőm, kérésünkre termesztett először a Hunyadin édesköményt. És sarkantyúkát, és klassz salátákat. És mindig van pár szál spárgája is idényben. Rengeteg szeretettel végzi a munkáját. Nőtt a mák, a bab, saláták, eper, hagyma. És fantasztikus volt a Göd és Csomád közti utazás is földúton a ligetes akácosok, búzavirágos és pipacsos gabonatáblák között. Aszfaltúton óriási kerülővel lehetett volna csak megközelíteni Gödről. Én utána bringával is bejártam újra az utat.

A kérdőívvel kapcsolatban ezt továbbítom:
Elkészült a „Fogyasztói és termelői piacok jelentősége és lehetőségei a hazai élelmiszer ellátási láncban” című az AKI (Agrárgazdasági Kutató Intézet) Élelmiszerlánc Elemzési Osztályán készülő munkatervi feladat fogyasztói preferenciákat feltáró online kérdőíve.

Szeretnénk a kérdőívet minél szélesebb körbe eljuttatni, így arra kérnénk mindenkit, hogy segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével, valamint lehetősége szerint továbbküldésével közösségi portálokon, levelező listákon, vagy egyéb fórumokon keresztül!

A kérdőív közvetlen linkje: https://www.aki.gov.hu/application/kerdoivek/kerdoiv/Zm9neWFzenRvaV9rZXJ...
A kitöltés anonim, kb. 20 percet vesz igénybe.

Köszönjük a közreműködést!

Üdvözlettel,
Juhász Anikó

osztályvezető
Élelmiszerlánc Elemzési Osztály
Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI)
H-1093 Budapest, Zsil u. 3-5.
Tel: +36-1/476-6078
Fax: +36-1/217-7254
E-mail: juhasza@aki.gov.hu

Stefanidesz Marika termelő Csomádon, szerdánként és olykor szombaton is a Hunyad