Lépjünk fel a bankterror ellen!

Sunny74 Ked, 2011-07-12 12:54

Ez eddig soha nem látott összefogásra ingerelném olvasóimat.

Teszem mindezt pártfüggetlenül, hitelkárosult-jelzővel, becsapottan, tönkretéve; és nem érdekel, hogy ki miféle, honnan jött, merre tart...lényeg, hogy gátat vessünk a vadkapitalizmus hordalékaként megjelenő banki terrornak!

Ebben a közömbös országban ideje lenne megmutatni, hogy van egy szint, mikor elég a családjaink sanyargatásából. Van egy szint, mikor nem bízzuk sorsunkat a kupolás duna-parti épület állítólagos képviselőire, hiszen egyre inkább látható, hogy nem bennünket képviselnek, hanem egy embertelen monopolyt űznek a fejünk, sorsunk felett!

Kérek minden magára hagyott, hitelébe fulladt érző embert, hogy tegyük félre kreált vagy éppen valós nézeteltéréseinket. Az utóbbi jó pár évtized kellőképpen szétzilálta társadalmunkat, mindenféle megkülönböztetést ránk aggatva, de ez most nem az a film, ahol politikai, nemi, faji, társadalmi hovatartozás szerint minősíteni kellene egymást!(antiszociális vagyok, tudom miről beszélek)

Szóval, ezúton kérem minden olyan, magát magyarnak érző embertársam jelentkezését, akiket bármely módon károsan érintette a kreált devizaváltozás, és az azt kihasználó banki apparátus. Ne engedjük meg öltönyös bűnözőinknek, hogy bárkit is az utcára tegyenek, pusztán a banki nyereségvágyból elkövetett embertelen metodikák miatt!

Csatlakozni a következő linken lehet:
www.hitelkarosultakert.hu

Szakemberek rendelkezésre állnak egy pertársaság képviseletére...a többi a bajbajutottak, azaz a MI dolgunk!

Tegyünk végre azért, hogy ne egy eladósodott generációt hagyjunk magunk után!!

**Egy barátom idióta kérdése kreál egy megjegyzést: a videón nem Derrick van:d**

Videó: 

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Tartalom átvétel