Piacos találkozó finomságokkal szombaton 3-tól a Sirályban

gabo Hunyadi tér Hét, 2011-02-14 11:27

Kedves Piacbarátok!

Találkozzunk február 19.-én délután a „Szeretem a piacot“ batyus összejövetelen!
Reméljük jót piacoznak sokan előtte. Aki teheti, hozzon piaci hozzávalókból készített harapnivalót mindannyiunk örömére.
Beszélgetni szeretnénk a piaci tapasztalatokról, és azt reméljük, hogy minél több budapesti piac törzsvásárlójával megismerkedhetünk.

Fényesek, holdasok, fővámosok, hunyadisok, lehelesek, rákóczisok, telekisek, fehérvárisok, garaysok, komjádisok, klauzálosok, bosnyákosok, biopiacosok, újpestisek – valakit kihagytunk? – gyertek!

Március 19-én, Budapesten a Kincsünk a Piac – Hunyadi tér és a Kortárs Építészeti Központ közreműködésében nemzetközi szimpóziumot szervezünk a piac jelentőségéről a mai városokban. A szimpózium a piacok urbanisztikai, építészeti, közösségi, gazdasági, egészségügyi és környezetvédelmi jelentőségét fogja bemutatni, láthatóvá téve azokat a logisztikai és életmód-elemeket, amelyek oly fontos összetevői mindennapjainknak.
A szimpózium előeseményének szánjuk a február 19-i találkozót, ahol a piacokhoz munkájuk és érdeklődésük nyomán különböző módokon kapcsolódó budapesti szereplőket szeretnénk jobban megismerni. A potluck-on lehetőség fog nyílni a piacokkal kapcsolatban felmerülő kérdések, igények, vágyak, félelmek megvitatására, és ezeknek a szimpózium programjába való integrálására. A batyus összejövetelre szeretettel várunk minden érdeklődőt és a témában dolgozót.

További információ:

Bartha Gabó
gabobartha@chello.hu

www.lmv.hu/hunyadi

Batyus összejövetel
2011. február 19, 15:00 Sirály
Budapest, VI. ker. Király u. 50.