Sok mindenről nem tudunk... de látjuk!

roxiannie Sze, 2011-02-02 14:11

Annyi mindenről nem tudunk ami körülöttünk zajlik a nagyvilágban, pedig sok a szemünk előtt történik. Viszont megmagyarázni mindig mindent lehet, főleg ha van egy olyan csodamasinánk, mint a TeleVízió, ami tele van vízióval. Az mindig megmondja a legjobbat nekünk. És mára már családok milliói a Tv-ben élnek és a következő generációk is abban nőnek fel, csakhogy még azt is hiszik ez a valóság... "José Antonió, majd megmenti a szegény vak kislányt a szegénység sanyargató szorításából". Ez azonban csak elveszi a figyelmünk arról ami valójában törénik a nagy világban, hiszen mi csak aokat az információkat halljuk, amelyeket hallatni akarnak.
Emlékszem, gyerekkoromban még nem volt ennyi "csík" az égen, amely mára kellőképp megsokszorozódott. Van, hogy 8 gépet is látok amelyek hatalmas csíkokat húzva kettőbe szelik a levegőt. Azt sem értem, hogy hova tüntek azok a gépek, amelyek csak kis csíkokat húznának... egyre kevesebb van.

Videó: 

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Csendes Gyilkosok- A mérgezés áldozatai mi vagyunk!

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Sze, 2011-03-23 00:10
See video

Klór

A klórt a vizeink tisztítására már az 1907-es évek óta használják, ezt az tette szükségessé, hogy az iparosodás következtében fertőződtek a vizeink az elmúlt 100-200 évben. Bár felvetül bennem a kérdés, hogy akkor hogyan nem szennyezettek a magán kutak. Gyermekkoromban mi is saját kúttal rendelkeztünk és kifejezetten jó íze volt, nagyon szerettem.

NANOROBOTOK (NANO BOTS) körülöttünk

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Sze, 2011-02-23 00:17
See video

Nanorobotokat és a katonai szondákat a legnagyobb titok övezi amelyet a titkos kormány használ.
Ebben a videóban látható bizonyíték arról, hogyan is függ össze a nanotechnológia és a chemtrailek és hogyan is juttatják a légtérbe. És felvétel a felvételen látható különböző katonai szonda (M.A.V.) is.

Ezt láttátok már?

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Hét, 2011-02-21 23:03
See video

Ezt a kettő videót a NASA készítette. Az viszont nem igazán világos számomra, hogy ezek mik is lehetnek a szerkezet körül!
Az első videóról:"1996-ban a NASA STS-75 nevezetű küldetése során egy több kilométer (12 mérföld, kb. 19 km) hosszú, drótszerű műholdat (angolul: tether) szerettek volna pályára állítani, mellyel elektromágneses kísérleteket végeztek volna. A dolog nem sikerült, a drót végül is elszakadt, de történt még valami, amire nem számítottak.

Magyarságunkról

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Ked, 2011-02-15 22:17
See video

Genetikai kutatások támasztják alá a magyar gén egyedülállóságát, sőt mi több már évtizedekkel ezelőtt volt egy kutatás amely bizonyította, hogy földünkön alapvető génfajtának számít. Ezt a kutatást a Rockefeller Alapítvány finanszírozta és 1960-65 között zajlott. A ki nem mondott, bár valós cél az volt, hogy a szemita gént találják meg mint felsőbbrendű gén.

Következő: Blue Beam Projekt

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Hét, 2011-02-14 23:26
See video

A Blue Beam projekt, nagy vonalakban felvázolva egy holografikus kivetítési technológia. Már réges rég dolgoznak a eme kísérlet tökéletesítésén és tesztelik is a környezetünkben, azonban ha nem tudjuk mit kell látnunk akkor nem is fogjuk. Az első videó részletesen elmagyarázza ezt a fejlesztést, illetve a csatolt linkeknél az érdeklődők még további képeket láthatnak a kivetített hologrammokról.

Ébredés!!!!

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Hét, 2011-02-14 22:18
See video

Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, aki készen áll, hogy ráébredjen a valóságra, ami bennünket körülvesz, illetve azoknak, akik már felébredtek. A valóságra, ami nem abból áll, amit a televízióban, magazinokban, napilapokban láthatunk, hiszen ezek megmondják, milyennek kell lennünk.

Tudatos éghajlatváltoztatás, H.A.A.R.P.!!!!

roxiannie Sok mindenről nem tudunk... de látjuk! Hét, 2011-02-14 22:02
See video

Ez az irat a link cimszó alatt nemrég került fel a netre és igazán érdekes dolgokat tartalmaz, hogyan is mérgeznek minket és honnan is kezdődött minden.

Tartalom átvétel