YOU Passenger Rights - Utasjogai mindig kéznél-

Utonegyesulet Csü, 2011-01-20 14:37

Az Európai Bizottság elindított mind a 23 tagállamban egy olyan kampányt, mely az utazásban résztvevők jogairól kívánja informálni a potenciális utazó közönséget (azaz minden európai polgárt), kiemelt cél csoportként tekintve az közlekedés szempontjából nehézséggel élőkre (idősek, fogyatékosok, kisgyermekesek).

A program célkitűzése, hogy az utasok információt kapjanak a jogaikról, a témával kapcsolatos naprakész problémákról, illetve azoknak a szervezeteknek az elérhetőségeiről, akikhez fordulhatnak kérdéseikkel.

A kampányhoz az európai közösség megbízásából készültek különböző háttér anyagok, szóró lapok, matricák, bannerek, 1-2 perces rövidfilmek, melyek szabadon felhasználhatók a kezdeményezés témájában.

Kérjük, csatlakozzon az Európai Bizottság kezdeményezéshez!

Tegye ki honlapjára a kampány logóját, vagy bannerét, hogy az európai bizottság háttér támogatásával megvalósuló kezdeményezéshez társulva láthassák partnerei, ügyfelei, olvasói, hogy Ön törődik a magyar utasok jogaival.

Kapcsolódó anyagok,bannerek letölthetők a www.utonontheway.atw.hu oldalról.

Poszterek, matricákat, poggyászcímkék ingyenesen kérhetők az uton.gergogal@gmail.com címen.

köszönettel:

"ÚTON" Ifjúsági - Kulturális Egyesület
http://utonegyesulet.hu/magyar/index2.htm

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Tartalom átvétel