DR. DOMJÁN LÁSZLÓ - HOGYAN MARADHATSZ EGÉSZSÉGES VAGY GYÓGYÍTHATOD MEG MAGAD AZ ELMÉD EREJÉVEL?

urbi ÉLJ BOLDOGAN! Szo, 2011-01-15 00:33
2011-02-23 19:00

Az agykontroll vezetője, aki elmúlt 20 évben 100 ezernél is több embernek tanított, elmondja önnek mit tehet egészsége megőrzéséért, visszaszerzéséért!

Betegnek lenni luxus. A jó hír, hogy tehetünk azért, hogy egészségünk megmaradjon, illetve betegség esetén tehetünk azért, hogy egészségünket visszaszerezzük. Ha elvágjuk a kezünket, egyetlen orvos sem képes begyógyítani a sebet. Az orvos csupán segít, hogy a szervezet meg tudja gyógyítani önmagát. Az orvos fertőtleníti a seb szélét; összevarrja a sebet, hogy hús a húshoz simuljon; beköti, hogy megelőzze a seb bepiszkolódását, de a sebet a szervezet önmaga gyógyítja be. Ha egy gép meghibásodik, magától nem jön rendbe. Ha a testünk megbetegszik, magától is meggyógyulhat.

Elménkkel azonban döbbenetes mértékben befolyásolhatjuk ezt a természetes folyamatot, ami lehetővé teszi, hogy egészségesek maradjunk, illetve hogy - még úgynevezett "gyógyíthatatlan" betegség esetén is - meggyógyuljunk.

Dr. Domján László - belgyógyász, reumatológus, az orvostudomány kandidátusa, a Silva-féle agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer oktatója - az elmúlt 20 évben 100 ezernél is több embernek tanította meg, hogy hogyan segíthet önmagán. Az információ birtokában "csodák" tömkelege történt. Most elmondja önnek is, hogy mit tehet egészsége megőrzéséért, illetve visszaszerzéséért!

Szerda, Febr. 23, 19:00ÉLŐ

Csütörtök, Febr. 24, 1:00ISMÉTLÉS

Csütörtök, Febr. 24, 4:00ISMÉTLÉS

http://hu.esoguru.com/hogyan-maradhatsz-egeszseges

http://hu.esoguru.com/domjan-laszlo