Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:f55b15aacc9f0c0dc1f13c03758d6992'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/5927', '', '54.198.77.35', 1532249589) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:2188:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Csak gondolkodom:<br />\\nAz az önkormányzat, amely Hunvald idején már annyit elherdált a közvagyonból, szegénységére hivatkozva hagyta szó szerint lerohadni a még önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanállományt, most, ha győznek „embereink” (ments Isten!), havi 10 000 Ft fűtéstámogatást adna minden háztartásnak. NEM A RÁSZORULTAKNAK, MINDENKINEK! MIBŐL?</p>\\n<p>Ingyen közétkeztetést adna in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
Eladnák a maradék erzsébetvárosi ingatlanvagyont is? Akár a fejünk fölül? | lmv

Eladnák a maradék erzsébetvárosi ingatlanvagyont is? Akár a fejünk fölül?

BéKa Szindikátus - Összefogás a Városért Szo, 2010-10-02 05:11

Csak gondolkodom:
Az az önkormányzat, amely Hunvald idején már annyit elherdált a közvagyonból, szegénységére hivatkozva hagyta szó szerint lerohadni a még önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanállományt, most, ha győznek „embereink” (ments Isten!), havi 10 000 Ft fűtéstámogatást adna minden háztartásnak. NEM A RÁSZORULTAKNAK, MINDENKINEK! MIBŐL?

Ingyen közétkeztetést adna minden gyereknek. NEM A RÁSZORULTAKNAK, MINDNEK! MIBŐL?
Csak most áll össze a kép azzal, amit a „mi polgármester-jelöltünk” mondott a Kazinczy utcai fórumon: A kerületnek lenne pénze, ha végre „tisztességesen” értékesíthetné a kerületi ingatlanokat, nem úgy, mint Hunvald (pl. a Király u. 25-27-29., amire a VI-VII. kerület ingatlanaiból nem keveset tulajdonló Autóker már régóta feni a fogát). Azt is mondta, a romkocsma problémát úgy oldaná meg, hogy a kocsmák környékén „zónákat” hozna létre, amin belül „piaci áron” kivásárolnák az aludni nem tudó lakók ingatlanait. Piaci áron? Mi erre a garancia? Ki mondja majd meg, mennyi a piaci ár? A saját szakértőik? És bárkitől megveszik majd a lakását? Az a sok kocsma körül nagyon sok család és nagyon sok pénz. MIBŐL? ÉS AKI A ZAJTÓL ELTEKINTVE SZERET ITT ÉLNI? ANNAK IS MENNIE KELL?
Kitől, mitől remél az önkormányzatnak ennyi pénzt ez a - plakátdömpingje alapján már most is - jól eleresztett „civil szövetség”?
Csak nem vásárolták meg a beruházók, hogy gond nélkül győzhessen, majd eladja házainkat a fejünk fölül?
EMBEREK VIGYÁZAT! AZ INGYEN LEVESNEK TÚL NAGY ÁRA LEHET! (Most olvasom: a 7ker Budapest második legeladósodottabb kerülete kötvényben 2008 óta, összesen 4 milliárd Ft-ot kell törlesztenie 2028 végéig.)