Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:41dd58add87ea9c94849d954267b3a64'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/5902', '', '54.196.31.117', 1531800365) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:2125:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Azért nem mindent felejtettem el. Két fórumon is volt szerencsém ott lenni, mindkétszer feltettem a kérdést: A terézvárosiakéhoz hasonló csendrendeletet, ami egyébként pl. a kocsmáiról méltán híres Írországban működőre hajaz (éjfélkor záróra), miért vétózták meg a SZEM tagjai, a « mi embereink «?</p>\\n<p>Kielégítő választ egyik esetben sem kaptam. Nem tudom elfogadni, hogy mert a « civil » képvis in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
Ami az erzsébetvárosi választási fórumokból kimaradt, avagy: a fontos kérdések mindig utólag jutnak eszembe | lmv

Ami az erzsébetvárosi választási fórumokból kimaradt, avagy: a fontos kérdések mindig utólag jutnak eszembe

BéKa Szindikátus - Összefogás a Városért Csü, 2010-09-30 09:31

Azért nem mindent felejtettem el. Két fórumon is volt szerencsém ott lenni, mindkétszer feltettem a kérdést: A terézvárosiakéhoz hasonló csendrendeletet, ami egyébként pl. a kocsmáiról méltán híres Írországban működőre hajaz (éjfélkor záróra), miért vétózták meg a SZEM tagjai, a « mi embereink «?

Kielégítő választ egyik esetben sem kaptam. Nem tudom elfogadni, hogy mert a « civil » képviselők a szocialisták előterjesztését későn kapták meg, a rendeletet úgy kicsavarták, hogy jogász ismeretekkel rendelkező, elszánt lakóközösség legyen a talpán, aki annak alapján eléri, hogy éjféltől álomra hajthassa a fejét.

Az is elgondolkodtató, hogy a lakossági problémákra eddig oly kevéssé fogékony szocialista vezetés a választások előtt kivételesen megértőnek mutatkozott. De legalább ilyen meglepő hogy a « mi embereinknek » milyen hamar sikerült meggyőzniük őket, hogy csak egy « nesze semmi fogd meg jól » csendrendeletet fogadjanak végül el.

Amit viszont nem kérdeztem meg:
A SZEM polgármesterjelöltje jogász szakemberként, sok éve gyakorló képviselőként hogyan tette túl magát a korrupt kerületi vezetés jogtipró rendeletein, mért nem követelte a jegyző leváltását és miért nem tett soha feljelentést? (Azt már meg sem merem kérdezni, hogy az esetek nagy részében miért szavazott velük?)
S vajon miből telik egy civil szervezetnek olyan mennyiségű szórólapra, plakátra, amivel még a szocialistákat is lekörözik ?
(Írásban feltett kérdéseinket itt találod: http://lmv.hu/node/5928)