Lehet MÁS Budapest?A pillanatnyi helyzet!

urbi Ked, 2010-09-28 19:22

Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass.A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben.

A Fidesz és az MSZP talán nem tartja be a kerékpáros ígéreteit

[2010. szept. 23. 22:8]

A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát a főpolgármester-jelölteknek, ahol ráadásul nem a kvadrofon igéretkánon volt a legizgalmasabb, hanem maga a közönség.

Meglepő módon az érdeklődők megtöltötték a 3-400 fős termet, pedig a program este fél kilenckor kezdődött, kinn meleg volt, lehetett volna iszogatni a teraszon, vagy csevegni a füvön. A közönség reakcióiból érezhető volt ugyan az a politikusellenesség, ami minden magyarra jellemző, aki történetesen nem politikus. De a taps, és a huhogás egyértelművé tette, hogy a jelenlévők magukénak érzik a városfejlesztés ügyeit, noha a magyar választókat eddig legfeljebb az extra juttatások belengetése tudta felcsigázni, vagy ha kiszolgáltatott csoportok vegzálását ígérte meg a hatalom.

http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=25506

http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=25543&PHPSESSID=cf9ed8eea...

http://kerekagy.blog.hu/2010/09/23/a_fidesz_es_az_mszp_nem_biztos_hogy_b...

Bezártunk

bil Portálcsoport Szo, 2017-09-02 13:14

Emberek! Technikai és anyagi okok miatt sajnos be kell zárjuk az lmv.hu-t. Nem tudjuk tovább üzemeltetni az oldalt, és nem is szeretnénk már. A korábbi tartalom még elérhető, de újat már nem lehet felrakni.

Tartalom átvétel