Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:925736d9870f80b082dd87dddb31d181'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/5737', '', '54.224.108.238', 1534594351) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:3922:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Igen nagyon sűrű elnézést kérünk mindazon olvasóktól, akik figyelmet szenteltek a világörökség és az Andrássy út egyik korábbi látványeleme, a Csillárbolt átalakulásának tanulságos történetére. A sorozat utóbbi posztjának alanya változni látszik - fals információt kaptunk megbízhatatlan forrásból.</p>\\n<p><img src=\\"http://lmv.hu/files/MaxMara_0.jpg\\" width=\\"250\\& in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
MaxMara és nem Roberto Cavalli jön a csillárbolt helyére | lmv

MaxMara és nem Roberto Cavalli jön a csillárbolt helyére

p7 Andrássy út Hét, 2010-08-16 20:31

Igen nagyon sűrű elnézést kérünk mindazon olvasóktól, akik figyelmet szenteltek a világörökség és az Andrássy út egyik korábbi látványeleme, a Csillárbolt átalakulásának tanulságos történetére. A sorozat utóbbi posztjának alanya változni látszik - fals információt kaptunk megbízhatatlan forrásból.

maxmara reklányMár egy ideje rájöttünk, hiba volt ellenőrizetlenül közölni a "tuti" infot. Elsétálva ugyanis a helyszínre, a vak is láthatja, hogy Roberto Cavalli már rég itt van - éppen a szomszédos üzlet az Andrássy 23-ban. Éppen ezért vártunk egy kicsinyég, hátha csak arról van szó, hogy az info helyes, Cavalli bővít. Ennek persze a valószínűsége eleve
csekélyke volt, de hát ebben a lefüggönyözött információszegény kirakat világban minden megtörténhet - meg annak az ellenkezője is.

Azért is vártunk a helyesbítéssel, mert próbáltunk megbízható(bb) forrást találni.

A mostmár megalapozottnak tűnő info szerint az új jelölt:
MAX MARA vagy másnéven MaxMara

Mindazonáltal a névre kattintva láthatjátok, olyan hű de nagyot nem tévedtünk..:)

A MaxMara alig néhány éve jelent meg Magyarországon. A parfümérián keresztül próbálja ismertté tenni a nevet, esély van arra, hogy az Andrássyn kinyílik a teljes kínálat, beleértve a ruhakollekciókat is.

És még így is (civil amatőrként, bakikkal tűzdelve) fényévekkel előzzük a hivatalos vagy profi tájékoztatókat :)

Az üzlethelyiség átalakítása nagy erőkkel halad előre, gond van azonban a portál kialakításával, a homlokzatfelújítás megvalósításával. A tervet az épület tulajdonosának kell jóváhagynia, jelenleg azonban nem tisztázottak a tulajdoni viszonyok. Ez az az épület ugyanis, ahol a sok privatizált világörökségi ingatlan közül egyetlenként a lakók összefogása és fellépése nyomán JOGERŐS + LB ítélet született a szerződés semmisségéről és az eredeti állapot helyreállításáról.

A korábbi beruházó még birtokban van, Verókék viszont (akaratlanul) jogilag visszakapták azt, amitől szabadulni szerettek volna.