MaxMara és nem Roberto Cavalli jön a csillárbolt helyére

p7 Andrássy út Hét, 2010-08-16 20:31

Igen nagyon sűrű elnézést kérünk mindazon olvasóktól, akik figyelmet szenteltek a világörökség és az Andrássy út egyik korábbi látványeleme, a Csillárbolt átalakulásának tanulságos történetére. A sorozat utóbbi posztjának alanya változni látszik - fals információt kaptunk megbízhatatlan forrásból.

maxmara reklányMár egy ideje rájöttünk, hiba volt ellenőrizetlenül közölni a "tuti" infot. Elsétálva ugyanis a helyszínre, a vak is láthatja, hogy Roberto Cavalli már rég itt van - éppen a szomszédos üzlet az Andrássy 23-ban. Éppen ezért vártunk egy kicsinyég, hátha csak arról van szó, hogy az info helyes, Cavalli bővít. Ennek persze a valószínűsége eleve
csekélyke volt, de hát ebben a lefüggönyözött információszegény kirakat világban minden megtörténhet - meg annak az ellenkezője is.

Azért is vártunk a helyesbítéssel, mert próbáltunk megbízható(bb) forrást találni.

A mostmár megalapozottnak tűnő info szerint az új jelölt:
MAX MARA vagy másnéven MaxMara

Mindazonáltal a névre kattintva láthatjátok, olyan hű de nagyot nem tévedtünk..:)

A MaxMara alig néhány éve jelent meg Magyarországon. A parfümérián keresztül próbálja ismertté tenni a nevet, esély van arra, hogy az Andrássyn kinyílik a teljes kínálat, beleértve a ruhakollekciókat is.

És még így is (civil amatőrként, bakikkal tűzdelve) fényévekkel előzzük a hivatalos vagy profi tájékoztatókat :)

Az üzlethelyiség átalakítása nagy erőkkel halad előre, gond van azonban a portál kialakításával, a homlokzatfelújítás megvalósításával. A tervet az épület tulajdonosának kell jóváhagynia, jelenleg azonban nem tisztázottak a tulajdoni viszonyok. Ez az az épület ugyanis, ahol a sok privatizált világörökségi ingatlan közül egyetlenként a lakók összefogása és fellépése nyomán JOGERŐS + LB ítélet született a szerződés semmisségéről és az eredeti állapot helyreállításáról.

A korábbi beruházó még birtokban van, Verókék viszont (akaratlanul) jogilag visszakapták azt, amitől szabadulni szerettek volna.