Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:d205a2dfd15523497a57ca551b882d94'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/5246', '', '54.80.208.105', 1534763025) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:3081:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>Április 1-i bejelentés: 2010. július 4-11. között rendezik meg a magyarországi LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű) közösség egy hetes fesztiválját. A megszokott programok széles választéka mellett újakkal is szolgál a szervező Szivárvány Misszió Alapítvány.</p>\\n<p><strong>Eljött végre a szabadság !</strong></p>\\n<p>Néhány éve a maradék in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
Júli 4-én vonulnak a kirekesztettek az Andrássyn. 2. rész | lmv

Júli 4-én vonulnak a kirekesztettek az Andrássyn. 2. rész

p7 Andrássy út Hét, 2010-04-05 22:27

Április 1-i bejelentés: 2010. július 4-11. között rendezik meg a magyarországi LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű) közösség egy hetes fesztiválját. A megszokott programok széles választéka mellett újakkal is szolgál a szervező Szivárvány Misszió Alapítvány.

Eljött végre a szabadság !

Néhány éve a maradék 6ker lakókat egy kis közel-keleti feeling fogadja amikor véletlenül az utcára merészkednek egy olyan időpontban, amikor a kirekesztetteké és láthatatlanoké a terep.
Az államfőknek kijáró biztonsági intézkedések fityfaszok ahhoz képest, amikor eljön a büszke óra, és előbújnak rejtekükből az üldözöttek és fenyegetettek.

Ilyenkor a rendőrség nem csak a vonulás útvonalát, de a párhuzamos és keresztutcákat is kiüríti kettő, azaz kettő napra - a kocsikat rakja minden lakó az anyjába, átmeneti parkolót sem biztosítanak.

A párhuzamos utcák külső oldalát kordonozzák le, hogy a csomaggal hazaérkező ottlakók vagy vendégeik megtudják végre, mi az a Checkpoint Charlie, a gázai átjáró vagy a csomagmegőrző nélküli pályaudvarokat üzemeltető Belfast "fénykorában".

A hazaérkezőket nem csupán igazoltatják és kikérdezik, hanem díszkísérettel a házuk ajtajáig kísérik. Akkor is, ha üres a környék.

Amikor pár éve először írtam erről, bil visszakérdezett, személyesen láttam-e ilyet ?

Na ez itt egy tavalyi videó. A gyerekkel akartunk kimenni a telekre, ez a látvány fogadott. Egy sarok a kb.2x30-ból...

Mivel idén Júli 4 a nagy nap, gondolom homokzsákos géppuskaállások is kerülnek majd a sarkokra. A nagyobb biztonságérzet, meg aztán.., szokja csak a szemünk. Hátha egyszer bejön a szentéletű Iványi Gabibácsi médiában hirdetett álma és bevonulnak az ENSZ békefenntartók rendezni a magyarokat.

Mert még nem tudjuk mi vár ránk: az okos, magyar hazaszeretet vezérelt iránymutatások egyszer majd beérnek http://lmv.hu/node/3481

Mr KISZ Schiffer bizonyára megtalálja majd annak is a jogi alátámasztását, hogy még mit kell elviselni zokszó nélkül az állampolgároknak.
Mert tavaly teljes mellszélességgel védte a kettős kordont a médiában.

Tulképp az sem ártana, ha Júli 4.-én a Körúton belüli részt kiürítenék. Úgy értem a lakókat is.
Ezt fogom javasolni, ha szót kapok :)

Videó: