első

Romer Hallgatói Hálózat Szo, 2006-09-02 15:29

Hát elösször is helló mindenkinek!

 

Nem lesz ez egy elmélyült blog, mert kb. ez az első blogom, na meg ez most csak ilyen "hello, ez az első bolgom" valami. Szóval remélem, hogy azért a többit majd olvassátok, és élvezitek, ja, és azt is remélem, hogy nem ez lesz az első és az utolsó, mármint elsőnek mindenképpen első, csak hát... dehát tudjátok. Na szóval remélem nem zavartam össze nagyon senkit!
És, hogy valami építővel is szolgáljak:

Szóval célom, ill. jelenlegi létezésemnek célja, hogy igyekezzek az emberek (ez esetben hallgató társaimra gondolok elsősorban) figyelmét felhívni a kormány, és a HÖK-ön belüli korrupcióra, az ellen harcolni, hogy azokat sarcolják meg akiket nem kéne, és ráadásul olyanok, akiknek nincs égető szükségük erre, csakhát kis országunkban sokanúgy gondolják, hogy sohasem lehet elég gazdag az ember.
Másik célom pedig hogy felébresszem az embereket, mert sajnos, az utóbbi időkben elég birka lett a Magyar nép (hmm. ezt már leírtam valahol...)arra megy amerre terelik, mind a politikusok, mind a média, mind a tömeg.

Ideje lenne már felébredni, talán pont most kellene, hisz 56 emléke most közelebb van mint eddig.

De ezt csak akkor lehet véghez vinni, ha elkezdjük az emberek szemét felnyitogatni, hogy ne csak kis saját egzisztenciájukat féltsék és építgessék, hanem rájöjjenek arra, hogy úgy is lehet nekik jobb, ha nem az én-el, hanem a mi-vel és a ti-vel foglalkoznak.