A III. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny

atduskrissing Legyél újságíró Sze, 2010-01-20 12:30

Egy felhívás, ha érdekel nézd meg 2010 május 7-8...

Hajts továbbra is levegővel és hagyd ott az ujjlenyomatod a közlekedés történetében!

Kedves Pneumobil Versenyzők!

Röviddel ezelőtt átléptük a III. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny első igazi mérföldkövét: a nevezés időszakának lejártát. Ezzel az első és legfontosabb lépést már megtettétek! Mint a versenykiírásból megtudhattátok, a 2010-es verseny sok tekintetben változik az eddigiekhez képest, de vannak hagyományok, amiket szeretnénk a jövőben is megőrizni.

Így megtartottuk például a verseny helyszínét, mely nemcsak a versenyzőknek, de a nézőközönségnek is maradandó élményeket nyújtott az idei Pneumobil verseny során. Az egri Érsekkert továbbra is várja 2010. május 7-8-án az érdeklődőket, hogy figyelemmel kísérhessék a verseny izgalmait, váratlan fordulatait. A megszokott módon jövőre is a Rexroth Legjobb Pneumobilja cím elnyeréséért folyik a küzdelem, természetesen sok más kategória és különdíj meghirdetése mellett.

Sok paraméter módosult azonban a műszaki kiírásban, illetve a technikai feltételekben. Ezek elsődleges célja a biztonság fokozása volt, de nem utolsósorban a jobb fizikai teljesítmények elérésére is irányulnak. Igyekeztünk ellenben továbbra is szabad lehetőséget biztosítani az egyéni elképzeléseknek, a kreatív megoldásoknak. Színesedett a paletta a versenyt övező programokban és lehetőségekben is: Fotó és Videó pályázat szól a kísérőknek, szurkolóknak. Reméljük, itt is legalább ugyanolyan kreatív produkciókat láthatunk majd, mind a versenyautóknál!

Nagy örömünkre sok ismerős arccal találkoztunk a termékismertető konzultációk során, de ugyanígy örültünk az új érdeklődőknek is! Számos műszaki kérdést kaptunk a jelentkezőktől, ami azt bizonyítja, hogy már elöljáróban sokat foglalkoztatok a témával és tavalyi tapasztalataitokat igyekeztek hasznosítani a következő versenyen.

A versenyjármű elkészítéséhez hosszú hónapok kemény munkájára van szükség. Az eredményes tanulmányi feladatok ellátása mellett kívánunk Nektek sok erőt, kitartást és jó csapatszellemet a felkészülésben. A menet közben felmerülő problémák tisztázására továbbra is működtetjük honlapunkon a Fórum menüpontot, amelyben igyekszünk rövid időn belül megválaszolni a felvetett kérdéseket.

Valamennyi Jelentkezőnek eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk!

A III. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny 2010 Szervezőbizottsága

fellelhető +videó:
http://www.pneumobil.hu/