Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:220:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache_filter WHERE cid = '1:a17aa91264de0573eee73010db726391'\";s:5:\"%file\";s:38:\"/var/www/web266/web/includes/cache.inc\";s:5:\"%line\";i:26;}', 3, '', 'http://lmv.hu/node/3819', '', '54.224.108.238', 1534594529) in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128

Warning: Table './web11_db3/watchdog' is marked as crashed and should be repaired query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:2789:\"Table './web11_db3/cache_filter' is marked as crashed and should be repaired\nquery: UPDATE cache_filter SET data = '<p>\\"remélem a természet iránti felelősség érzését fel lehet ébreszteni az emberekben még akkor is, ha nem tudják, hogy mi az: biológia. MENTSÜK MEG A REMÉNYT !!!\\"</p>\\n<p>Ismét frontális rohamot intézett az energia-lobbi, kihasználva a parlament libás Gordon körüli tobzódását, a parlamenti bársony pamlag alatt egy határozott mozdulattal megszavaztatta az ATOMENERGIA TÁMOGATÁSÁT (PAKS2 fed in /var/www/web266/web/includes/database.mysql.inc on line 128
ENERGIAPILLANAT - avagy nem csak a miniszterelnök személyét "mutyizták le" egymás között | lmv

ENERGIAPILLANAT - avagy nem csak a miniszterelnök személyét "mutyizták le" egymás között

atduskrissing ZNET-fordítások Sze, 2009-04-15 18:06

"remélem a természet iránti felelősség érzését fel lehet ébreszteni az emberekben még akkor is, ha nem tudják, hogy mi az: biológia. MENTSÜK MEG A REMÉNYT !!!"

Ismét frontális rohamot intézett az energia-lobbi, kihasználva a parlament libás Gordon körüli tobzódását, a parlamenti bársony pamlag alatt egy határozott mozdulattal megszavaztatta az ATOMENERGIA TÁMOGATÁSÁT (PAKS2 fedőnéven) !!!

Biztosan hallottatok róla, hogy a Parlament az új miniszterelnökről való egyeztetés napján szinte teljes egyetértésben megadta PAKS 2 elvi támogatását. Annak ellenére, hogy az atomenergia túl kevés szén-dioxid kibocsátást spórol, túl hosszú idő alatt és túl drágán. A "zöldektől" független volt gazdasági minisztériumi szakemberek tanulmánya szerint ( http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/27/draga_lenne_az_uj_paksi_aram/ ) nem is lenne olyan olcsó. Mindennek tetejébe még bármely atomenergia bővítés az energiahatékonyságtól és a megújulóktól veszik el a levegőt, ami a fejlett világ szerint a szükséges út a klímavédelemben.

Nem hagyjuk szó nélkül az eseményeket ( http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/04/01/a_greenpeace_elutasitja_a_pak... ), de szeretnénk az emberek figyelmét még jobban felhívni erre az országunk energiagazdaságát évtizedekre meghatározó veszélyes ügyre.

Ha Te sem szeretnéd, hogy a decentralizált, megújulók növelésén alapuló energiahatékony energiagazdaságot megfúrja az atomerőmű bővítése, akkor gyere és csatlakozz hozzánk!

Segíts abban, hogy minél több emberhez eljusson a hír: a csernobili nukleáris katasztrófa évfordulójának hetén, a jövő héten sugárveszély jellel ellátott figyelemfelkeltő hordókban szórólapokat osztogatunk informálva őket az atomenergia terjedésének veszélyére és hívjuk az embereket április 27-i demonstrációnkra!